FODBOLD: Fynsserien Munkebo-Krarup/Espe 2-3 (2-2).

Munkebo havde nye folk på trænerbænken efter fyringen af Johnny Hansen, og det var tæt på at den nye duo havde fået gevinst i hjemmebane debuten. Tommy Fabricius og Thomas Rasmussens mandskab kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne og mens kræfterne var der havde de også chancerne til sejr. Desværre slap kræfterne op i slutningen af kampen efter 75 minutter i undertal.

Armin Begovic gav ellers Munkebo en perfekt start på kampen efter en scoring efter 10 minutters spil. Desværre gik der skår i glæden, da Nichlas Christiansen efter knap 20 minutter spil tog fejl af sportsgrenene og begyndte at spille håndbold i feltet. Resultat: rødt kort og straffespark. Nicolaj Skjerning udlignede for Krarup/Espe. Kort efter bragte Nicolaj Franch gæsterne foran og man kunne frygte et sammenbrud hos Munkebo. De reducerede gulblusede rykkede imidlertid tættere sammen i bussen og nægtede at give op. Kort før pausen fik Munkebo så endelig lidt medgang, da Mike Halstrøm udlignede til pausestillingen 2-2.

Hjemmeholdet fortsatte deres flotte fight efter pausen og havde da også chancerne til at afgøre kampen uden at det lykkedes at få bolden det sidste stykke ind over målstregen. Efterhånden som halvlegen skred frem, så begyndte undertalsspillet at tære på kræfterne, og dybt inde i dommerens overtid lykkedes det så for gæsternes Brian Hansen at score til 3-2 efter et hjørnespark, og dermed stod pointhungrende Munkebo atter uden point i deres svære kamp mod nedrykningen. En nedrykning som efterhånden ser sandsynlig ud. (BEN)