2. divisionsklubben har hentet en kendt fynsk angriber-skikkelse til 2. divisions-truppen. Mathias Munk Larsen stiller op for Dalums rødhvide farver i foråret. Og vil prøve at give konkurrence til den genkomne angriber Jakob Eigaard, der går under tilnavnet "Kongekobraen".

Dalum I.F. bliver ny klub for 24-årige Mathias Munk Jensen. Den stærke angriber har trænet med gennem den første måned og har spillet de tre første træningskampe mod henholdsvis FC Svendborg, Middelfart G&BK og Næsby BK, melder Dalum IF.

Og Munk har gjort så godt et indtryk, at han har fået en aftale med klubben.

Dalum I.F.s sportschef Michael Nielsen udtaler:

"Mathias har fra første dag både taget arbejdshandskerne på og konkurrencen op med vores øvrige angribere. Han er teknisk meget dygtig og mødte op i en fremragende fysisk form. Vi er på kort tid blevet overbevist om hans kvaliteter, og da Mathias selv gennem et stykke tid gerne har villet være Dalumspiller, så var det en logisk og nem beslutning at byde ham velkommen på Dalumvej. Fortsætter han sin udvikling kan og vil han blive en vigtig brik for os i foråret".

"Mathias Munk Larsen kendes ikke mindst fra tiden i B1909 hvor han i sæsonen 2013/14, der endte med oprykning til Danmarksserien for både Dalum I.F. og B1909, sluttede som nummer to på topscorerlisten med 21 mål. Kun overgået af Dalums egen Jakob ”Kongekobraen” Eigaard", melder Dalum IF.

Nu skal Mathias Munk, der er en opportunistisk og skudstærk angriber vise, om han har formatet til divisionsfodbold. Hidtil har niveauet haft sin grænse i netop Danmarksserien.

  • SportFyn