Det var en lidt betuttet FC Nordsjælland-træner, der efter 0-1-nederlaget til AGF understregede, at klubben stadig er en del af nedrykningsfeltet.
- Jeg er ikke tilfreds med vores præstation, var det første der kom ud af Morten Wieghorsts mund ovenpå sit holds nederlag til AGF.

FC Nordsjælland-træneren tabte med 0-1 til AGF, og han vil ikke kalde resultatet ufortjent, men på den anden side mener han, at hans hold skulle have haft et point.

- Vi scorer ikke på vores chancer, men det betyder, at vi så skulle have haft et point, for vi må ikke give målene væk, som vi gjorde i dag, sagde Morten Wieghorst med henvisning til det opspil, der var til Jakob Poulsens scoring, hvor han mente, at AGF's Jeremiah White, som lagde op til målet, fik for meget plads.

Inden kampen havde FC Nordsjælland syv point ned til Vejle, men den pointforskel er ikke nok til, at Wieghorst kan slappe af.

- Nu siger jeg det igen. Vi er ikke ude af den bundkamp, og vi kan slet ikke føle os sikre endnu, understregede træneren.

Mere om emnet

Se alle
Onyszko mødt af skældssange fra Brøndby

Onyszko mødt af skældssange fra Brøndby

Brøndby og OB delte i defensiv dyst

Brøndby og OB delte i defensiv dyst

Anders Møller Christensen spærret mod AGF