Morten Olsens kontrakt uden klausul


Morten Olsens kontrakt uden klausul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Olsen har ingen klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan skifte til en klub, hvis der pludselig skulle komme et gyldent tilbud.

Morten Olsen har ofte leget med tanken om at vende tilbage til et job som klubtræner. Men med sin toårige forlængelse af kontrakten som dansk landstræner er de overvejelser lagt på hylden. Morten Olsen har i sin kontrakt ikke fået indføjet en klausul, der vil gøre ham i stand til at skifte, hvis en stor klub skulle komme med et økonomisk og sportsligt attraktivt tilbud.

Det understregede Dansk Boldspils-Unions (DBU) generalsekretær Jim Stjerne Hansen på pressemødet, hvor kontraktforlængelsen blev annonceret.

- Mortens klubtrænerambition har været et tema på den måde, at vi bad ham om at tage den nødvendige tid til at finde ud af, om det var klub- eller landstrænerjobbet, der i de kommende to år ville være ønskejobbet. Det er det, som vi har brugt mest tid på i forløbet, for da først Morten besluttede sig for landstrænerjobbet, fik vi ret hurtigt de andre ting på plads, siger Jim Stjerne Hansen.

Morten Olsen sagde sidste år, at han havde fået et tilbud fra den hollandske klub Ajax, som han var meget interesseret i. Men DBU insisterede på at beholde Morten Olsen for sig selv.

Selv om Morten Olsen nu har forlænget sin kontrakt, og selv om han er blevet 60 år, så udelukker han ikke, at han kunne blive klubtræner engang i fremtiden.

- Leverkusens træner Jupp Heynckes er 64 år og ligger nummer et i bundesligaen. Så man skal aldrig sige aldrig, siger Morten Olsen.

Morten Olsens kontrakt uden klausul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce