Morten Olsens fremtid afsløres i dag


Morten Olsens fremtid afsløres i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Boldspil-Union (DBU) vil på et pressemøde klokken 11.00 informere om, hvorvidt landstræner Morten Olsen fortsætter efter VM-slutrunden i Sydafrika.

Efter måneders spekulation er Dansk Boldspil-Union (DBU) nu klar til at afsløre, om fodboldlandstræner Morten Olsens fortsætter efter sommerens VM-slutrunde i Sydafrika.

DBU vil på et pressemøde klokken 11.00 fredag informere om landstrænersituationen efter VM-slutrunden, oplyser unionen på sin hjemmeside.

DBU's generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, og Morten Olsen har tidligere i denne uge afsluttet deres samtaler om en eventuel forlængelse af samarbejdet. Begge vil være til stede ved pressemødet.

Jim Stjerne Hansen meldte i slutningen af sidste år ud, at DBU gerne så, at Morten Olsen fortsatte som landstræner i yderligere to år frem til EM-slutrunden i Polen og Ukraine i sommeren 2012. I første gang satsede DBU på en afklaring omkring Morten Olsens fremtid inden nytår, men landstræneren vendte ikke tilbage med et svar.

Tidligere på ugen sagde Jim Stjerne Hansen så følgende til Ekstra Bladet:

- Det er vores ambition at satse på en afklaring af landstrænersituationen, inden ligalandsholdet i starten af den kommende uge drager til Thailand. Hvis ikke Morten vil fortsætte, skal jeg bruge et halvt år til at finde hans afløser.

Til det svarede Morten Olsen blot, at han ikke havde travlt med at give et svar, og at det var vigtigt "at give folk den tid, de havde behov for".

Morten Olsen har været landstræner siden 2000.

Morten Olsens fremtid afsløres i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce