Morten Olsens Afrika-spion i problemer


Morten Olsens Afrika-spion i problemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldlandstræner Morten Olsen vil gerne have en spion til at følge den kommende VM-modstander Cameroun ved de afrikanske mesterskaber, men det bliver svært.

Lubango - en by i det sydøstlige Angola - er tilsyneladende et svært sted at komme frem til.

Det må fodboldlandstræner Morten Olsen sande. Han vil gerne have en spion til byen for at følge den kommende VM-modstander Cameroun, der i januar er med ved de afrikanske mesterskaber, som i år spilles i Angola.

- Vi forsøger at sende en mand derned, men det er ikke sådan lige at komme derhen, hvor Cameroun spiller. De spiller ikke i hovedstaden, men forholdsvis langt derfra, så logistisk set vil jeg sige, at det næsten er umuligt. Men vi forsøger fortsat at få en mand derned, siger Morten Olsen, som det meste af januar vil opholde sig i Thailand med ligalandsholdet.

Han håber på, at Danmark sammen med nogle af de andre europæiske lande, der vil spionere på kommende afrikanske VM-modstandere, kan finde løsninger på logistikken i Angola.

I Lubango skal Cameroun spille alle holdets tre indledende gruppekampe ved mesterskaberne, der går under navnet Africa Cup of Nations.

- Men det er åbenbart svært med at få forbindelse dertil, konstaterer Morten Olsen, som dog ikke går i panik, hvis spionmissionen fejler.

- Under alle omstændigheder får vi en dvd med alle kampene, men det ville være rart, hvis vi selv havde en mand, der kunne se kampene på stadion, forklarer landstræneren.

Sommerens VM-slutrunde spilles i Sydafrika og begynder den 11. juni. Danmark er foruden Cameroun også i VM-gruppe med Japan og Holland.

Morten Olsens Afrika-spion i problemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce