Morten Olsen raser over tirsdagskampe


Morten Olsen raser over tirsdagskampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldlandstræner Morten Olsen er ikke tilfreds med, at Fifa har besluttet at rykke landskampe fra onsdag til tirsdag fra efteråret 2010.

Det er snart slut med fodboldlandskampe om onsdagen. Fra efteråret 2010 rykkes landskampsdagen til tirsdag, har det internationale fodboldforbund (Fifa) besluttet.

Ikke en god idé, mener landstræner Morten Olsen.

- Det er en klar forringelse af de arbejdsforhold, jeg har med landsholdet, siger landstræneren til Politiken.

Landsholdene kan - hvis de vil - stadig holde fast i en lørdagskamp som det første opgør i en landsholdsuge, men med tirsdag som en ny spilledag har Fifa besluttet, at der også må spilles kamp om fredagen i stedet for lørdag, så der stadig er tre dage mellem kampene.

- Men uanset hvordan man fordeler kampene, så giver det i sidste ende én dag mindre til at forberede sig i. Det er et problem. Også i forhold til skader. To dage mellem kampene er slet ikke optimalt, siger Morten Olsen.

Til gengæld ser klubberne anderledes på sagen. I FC København, som ofte leverer spillere til diverse landsholdsopgaver, er sportschef Carsten V. Jensen ganske tilfreds med Fifas beslutning.

- Normalt får vi jo spillerne hjem fra landskampe i løbet af torsdagen. Så har vi faktisk kun fredag til at træne og forberede os til weekendens kamp. Nu får vi en dag ekstra. Det kan jo kun være positivt, forklarer han.

Morten Olsen raser over tirsdagskampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce