Fodboldlandstræner Morten Olsen forlænger sin kontrakt med to år, så han fortsætter frem til EM-slutrunden i Polen og Ukraine i 2012.
Morten Olsen fortsætter som Danmarks fodboldlandstræner i yderligere to år.

Dermed bliver han på posten frem til EM-slutrunden i Polen og Ukraine i 2012.

- Det er en tillidserklæring, at DBU fortsat ønsker mig i denne stilling. Det er et prestigefyldt job, og jeg føler mig rigtig godt tilpas i stillingen. Det har været vigtigt for mig, at jeg kan se frem til de nye mål og opgaver, og der stadig er store udfordringer, siger Morten Olsen til Dansk Boldspil-Unions hjemmeside.

Det har i måneder været tvivl om, hvorvidt Morten Olsen ville forlænge den kontrakt, der udløber efter sommerens VM-slutrunde i Sydafrika. DBU ville gerne have afklaret Morten Olsens situation inden nytår, men landstræneren vendte ikke tilbage med et svar.

Efter yderligere forhandlinger mellem Morten Olsen og DBU's generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, er parterne dog blevet enige om en forlængelse. Der skulle tre telefonsamtaler til, før Jim Stjerne Hansen og Morten Olsen blev enige om en ny aftale.

- Morten Olsen er jo nærmest det danske svar på Sir Alex Ferguson, så vi kan bestemt ikke udelukke en forlængelse igen om to år. Men omvendt er Morten og jeg enige om, at vi begge gerne vil være stillet fri til at vurdere det spørgsmål til den tid, og at vi fra nu af kører toårige terminer, siger Jim Stjerne Hansen med henvisning til Manchester United-manager Alex Ferguson.

Morten Olsen har været landstræner siden 2000.

Mere om emnet

Se alle
To år mere med Olsen godt nyt for spillere

To år mere med Olsen godt nyt for spillere

Morten Olsens kontrakt uden klausul

Simon Kjær: Olsen skaber vindermentalitet