Morten Olsen før Armenien-kamp: Vi er under pres


Morten Olsen før Armenien-kamp: Vi er under pres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark har brug for tre point i EM-kvalifikationskampen mod Armenien på grund af 0-0-kampen mod Albanien.

Landstræner Morten Olsen er stadig ærgerlig over, at Danmark ikke vandt fredagens EM-kvalifikationskamp mod Albanien.

Den skuffende 0-0-kamp har sat danskerne under pres inden mandagens udekamp mod Armenien, erkender landstræneren, som har en klar målsætning om at komme med til fodbold-EM i Frankrig næste år.

- Vi har været der før. Vi havde den samme følelse efter Albanien-kampen, som efter Tjekkiet-kampen i Parken for en del år siden (den kamp endte også 0-0, red.).

- Vi har en god fornemmelse. Men vi mangler at få det gode spil, som bestod af fleksibilitet fra mange positioner, overført til resultattavlen. Det handler om at vinde, siger Olsen på søndagens pressemøde i Jerevan.

- Vi skal have en plan og strategi for at vinde over Armenien. Det handler om at minimere modstandernes chancer. Og Albanien kom ikke frem til meget.

- Vi havde chancerne for at vinde mod Albanien, og vi kan ikke være tilfredse. Vi missede i allerhøjeste grad to point. Og vi er under pres nu. Men det er der andre hold, som også er, påpeger Olsen.

De to bedste toere går videre fra gruppen, mens den samlet set bedste treer på tværs af de ni grupper også går direkte videre.

Danmark er allerede nu sikker på at ende på mindst tredjepladsen, som minimum giver adgang til to playoff-kampe mod en anden treer om at komme til EM.

Både Daniel Agger og Simon Kjær, som døjede med lidt småskavanker efter kampen mod Albanien, trænede med søndag og meldes begge klar til mandagens kamp.

- Alle 23 spillere er klar, som jeg ser det. Vi har trænet for ikke så lang tid siden, så vi skal lige afvente reaktionen på et par stykker. Men ellers ser det positivt ud, hvad det angår, siger Olsen.

Danmarks kamp mod Armenien fløjtes i gang mandag klokken 18 dansk tid.

Morten Olsen før Armenien-kamp: Vi er under pres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce