Morten Olsen: Det var forfærdeligt spil fra vores side


Morten Olsen: Det var forfærdeligt spil fra vores side

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræner Morten Olsen var skuffet efter mandagens 0-0-resultat ude mod Armenien i EM-kvalifikationen.

For anden kamp i træk spillede Danmark uafgjort i EM-kvalifikationen, da det blev til et skuffende 0-0-resultat ude mod Armenien. Det skete også i fredagens hjemmekamp mod Albanien.

Med lidt mere held kunne Armenien tilmed have vundet kampen, og derfor var landstræner Morten Olsen meget kritisk over for den danske indsats.

- Vi spillede ok i de første 15 minutter og dominerede kampen. Hvis vi havde fortsat på normal vis, så tror jeg, vi havde vundet opgøret.

- Men det gjorde vi ikke, og derefter blev det forfærdeligt fra vores side. Det var den værste præstation, jeg har set i min tid som landstræner.

- Det var forfærdeligt at se på et dansk landshold, som spillede så dårligt til sidst, siger Morten Olsen.

- Jeg har spurgt spillerne, hvad der gik galt. De må kigge sig selv i spejlet. Vi skulle have været bedre med bolden, hvis vi skulle have vundet den kamp.

Landstræneren fremhævede dog Riza Durmisi som en af banens bedste.

- Riza var en undtagelse, han har spillet to gode kampe i træk. En af vores yngste spillere var den bedste spiller for os. Sådan burde det ikke være, påpeger Morten Olsen.

- Vores spillere er ikke stabile nok. Det var et lavt niveau fra næsten alle på vores hold, lyder kritikken fra Olsen videre.

Lige nu er vejen mod EM i Frankrig næste år fortsat meget usikker for Danmark, der trods alt kan trøste sig med, at to hold går videre fra gruppen, mens nummer tre som minimum er garanteret to playoff-kampe.

- Alle spillere må gå hjem og tale om det sammen, og vi trænere skal analysere, hvad der gik galt, lyder det fra Olsen.

Danmark mangler nu kun at spille udekampen mod Portugal 8. oktober.

Morten Olsen: Det var forfærdeligt spil fra vores side

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce