Mors-Thy nærmer sig en håndbold-sensation


Mors-Thy nærmer sig en håndbold-sensation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndboldherrerne fra Mors-Thy overrasker alt og alle i slutspillet. Onsdag er det BSV, der kommer på besøg.

I Mors-Thy kniber de sig i armen i disse dage.

Håndboldherrerne, der sidste år kæmpede for at undgå nedrykning og i grundspillet i denne sæson sluttede på en syvendeplads, har i slutspillet hentet tre sejre i lige så mange kampe.

Dermed topper klubben gruppe to sammen med Skjern. Begge klubber har seks point, og holdet ligger dermed lunt i svinget til at snuppe den ene semifinaleplads.

- Hvis folk for en måned siden havde sagt, at vi ville ligge her i dag, så ville jeg nok have spurgt, om de havde drukket af natpotten eller tabt sutten, siger en vantro Mors-Thy-træner, Jan Paulsen.

- Det er vel en af de største sensationer i dansk håndbolds slutspilshistorie.

Træneren er dog ikke i tvivl om, hvad der er sket med hans spillere i de seneste tre kampe.

- De har ikke vundet noget før. Det at komme i slutspillet er deres største bedrift. Det overskud og den tro på tingene, de nu har fået, samt alle de ressourcer, det har frigivet, er meget større, end jeg havde forventet, siger han.

Onsdag aften står nordvestjyderne over for sidste års sølvindere fra Bjerringbro-Silkeborg, der ligeledes har svært ved at forstå, hvad der sker i slutspillet.

Klubben har indkasseret tre nederlag træk og kan derfor kun klamre sig til det ene point, de tog med fra grundspillet.

BSV kan ikke længere selv afgøre deres slutspilsskæbne og er tvunget til at vinde de sidste tre kampe, hvis håbet om en semifinaleplads skal leve videre.

- Det er rigtig mange ting, der skal flaske sig for os, og vi er godt klar over, at det er teoretisk, hvis vi skal gå videre. Så nu skal vi bare ud og spille noget flot håndbold og komme videre i den rigtige retning, siger BSVs målvogter Jannick Green.

Ifølge oddssætterne er BSV dog stadig favoritter til at løbe med sejren i onsdagens opgør.

Mors-Thy nærmer sig en håndbold-sensation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce