Der bliver handlet flittigt mellem Horsens og Brøndby i øjeblikket. Forsvarsspilleren Morten "Molle" Rasmussen skifter fra Vestegnen til det østjyske.
Tidligere mandag blev det officielt, at Horsens Kent Nielsen bliver ny træner i Brøndby fra årsskiftet. Men trafikken går også den anden vej. Det er nemlig med omgående virkning, at den 23-årige forsvarsspiller i Brøndby Morten "Molle" Rasmussen skifter til netop AC Horsens.

Morten Rasmussen, der har spillet i Brøndby IF siden han var 14 år, håber, at skiftet vil give ham mere spilletid.

- Det er sørgmodigt at sige farvel til sin klub efter at have spillet her i snart ni år. Jeg er dog ved at nå den alder, hvor jeg helst skal spille hver gang, og det var der ikke udsigt til i Brøndby. Derfor glæder jeg mig til den nye udfordring i Horsens, hvor jeg håber at kunne tilkæmpe mig en fast plads, fortæller Morten Rasmussen og tilføjer, at han glæder sig til at træne under Kent Nielsen - så længe det varer.

Morten Rasmussen nåede at spille 58 kampe for Brøndby IF's SAS Liga-hold, hvor det blev til et enkelt mål. Senest han optrådte i blåt og gult var 10. november 2007, hvor modstanderen var hans nye klub, AC Horsens.