Mølgaard stiller op i aften


Mølgaard stiller op i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KLAR: Winnie Mølgaard får comeback i vigtig dyst mod Horsens'

HÅNDBOLD: Så skulle vejen være banet for et comeback til GOG's Winnie Mølgaard efter korsbåndsskaden, der har kostet en halv sæson og en VM-slutrunde.

- Det har set rigtig fornuftigt ud med Winnie til træningen i ugens løb, så vi regner med, hun er klar, siger GOG-træner Peter Bruun Jørgensen.

Og selv om man selvfølgelig ikke skal forvente, at Winnie Mølgaard kan gå ind og spille en hel kamp, så kan hun dog være én, der i perioder kan gå ind og forstærke det forsvar, der har haltet lidt for den ret så smalle GOG-trup på det seneste.

- Det er dér, vi skal ind og have strammet op. Det er vigtigt, for så kan vi få nogle kontramål og noget luft. Men det har været svært at træne forsvar, fordi der hele tiden har været skader og sygdom i vejen, siger Peter Bruun Jørgensen inden aftenens kamp mod Horsens, der bedømt på tabellen ser ekstrem vigtig ud.

Under pres

GOG ligger i øjeblikket på en for klubben noget uvant niendeplads, der betyder oprykningskampe mod et hold fra 1. division - der i teorien såmænd kunne være Odense.

Horsens er ét af de hold, der ligger inden for fynboernes rækkevidde, hvis de skal op blandt de otte - blot tre point skiller Horsens og GOG, så det ligner noget af en fire-points-kamp i Gudmehallerne i aften.

- Jamen stort set alle kampe er jo fire-points kampe for os i resten af sæsonen, siger Peter Bruun Jørgensen, der har stor respekt for aftenens modstander.

- Horsens har et godt og et bredt hold, der har givet os store problemer i de tidligere sæsoner. Jeg havde egentlig spået dem til at ligge længere fremme i tabellen, men de har været noget svingende, siger GOG-træneren, som så kan håbe, at horsensianerne har én af de aftener, hvor det ikke rigtig svinger.

Mølgaard stiller op i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce