Horsens røg ud af DBU Pokalen efter 2-3-nederlag til Randers. Johnny Mølby så dog godt spil og god indstilling

Horsens kæmpede bravt i DBU Pokalens anden semifinalekamp på hjemmebane mod Randers. Det første opgør var endt med et 0-1-nederlag, så de gule skulle frem og presse på i onsdagens kamp. Men det endte desværre for Horsens med et 2-3-nederlag.

Horsens kom ellers foran efter 26 minutters spil, og scorede igen efter den halve time. Og træner Johnny Mølby var da også tilfreds med spillet i de første 45 minutter.

- Vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor vi skaber mange store muligheder og spiller godt. Vi har stor energi og god bevægelse. Vi tør spille fodbold, og vi skaber mange chancer. Vi holder desværre ikke niveauet i anden halvleg, siger han.

Randers fik tre mål efter dødbolde, tilfældigheder og kontra-spil. Og Horsens-træneren indrømmer, at der skal strammes op i defensiven. Men han glæder sig over første halvlegs fight og vilje.

- Jeg er sikker på, at vi, med den indstilling og viljestyrke, som spiller lægger for dagen, nok skal få nogle point på kontoen i Superligaen. Nu har vi fuldstændig fokus på Superligaen, siger Mølby, der stadig tror på overlevelse på trods af en plads under stregen.

Horsens skal i kamp igen på lørdag den 20. april, når AGF lægger græs til lokalopgøret i Aarhus.

Mere om emnet

Se alle
1
Randers er i pokalfinalen efter sejr i Horsens

Randers er i pokalfinalen efter sejr i Horsens

Colin Todd om sejr: Kæmpe præstation at nå finalen

Colin Todd om sejr: Kæmpe præstation at nå finalen