Mølby irriteret over skidt afslutning


Mølby irriteret over skidt afslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horsens-træner Johnny Mølby ville gerne have sluttet sæsonen bedre af, så klubben kunne ende i top-seks.

Efter en ellers flot sæson som oprykker, sluttede Horsens skidt af, da holdet søndag eftermiddag tabte 1-2 til Silkeborg.

Da begge hold havde sikret sig overlevelse, havde kampen ikke den store betydning, men alligevel ærgrer Horsens-træner, Johnny Mølby, sig over nederlaget.

- Kampens betydning gjorde jo, at der manglede lidt koncentration. Jeg havde håbet, at vi kunne spille lidt frit, og derfor irriterer det mig, at vi sluttede sådan af, siger Johnny Mølby.

- Vi har ligget i den bedste halvdel det meste af sæsonen, og så er det træls, at vi ender på en niendeplads, fordi vi solder det lidt til sidst. Men spillerne har knoklet hårdt, og det bliver godt med ferie, siger Mølby.

Horsens-træneren kan dog godt glæde sig over sæsonen som helhed.

- Der har været en fin sæson, hvor vi har leveret gode præstationer. Vi har vundet over Brøndby, OB og FC København. Inden sæsonen havde jeg taget imod en niendeplads med kyshånd, siger Johnny Mølby.

Forsvarsspilleren Nabil Aslam er også godt tilfreds med sæsonen, selvom holdet sluttede af med et par dårlige kampe.

- Vi havde en målsætning om, at vi skulle slutte over stregen, og da den blev indfriet, ville vi selvfølgelig slutte så højt som muligt og helst i top seks. Det lykkedes så ikke, siger Nabil Aslam.

Forsvarsspilleren erkender, at motivationen manglede, da Horsens kom bagud mod Silkeborg.

- Inden kampen var vi fint opsatte, og vi spillede fint, indtil vi kom bagud. Og da de scorede til 2-0 efter pausen, var det svært at finde motivationen til at komme op og vinde 3-2, siger Nabil Aslam.

Mølby irriteret over skidt afslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce