Møde mellem seneste verdensmestre ender uden vinder

Angriberen Thomas Müller, som scorede Tysklands eneste mål, giver hånd til landstræner Joachim Löw, som skiftede Bayern München-spilleren ud.

Møde mellem seneste verdensmestre ender uden vinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spanien, der vandt VM i 2010, spillede fredag 1-1 i en testkamp mod Tyskland, der blev verdensmester i 2014.

De to lande, der senest har vundet VM i fodbold, tørnede fredag aften sammen.

De forsvarende verdensmestre fra Tyskland spillede 1-1 mod Spanien i Düsseldorf i en testkamp få måneder før sommerens VM-slutrunde i Rusland.

Spanien, der vandt VM i 2010 i Sydafrika, kom bedst fra start, da Valencia-angriberen Rodrigo scorede til 1-0 efter seks minutter. Andrés Iniesta leverede en flot assist ved målet.

Ti minutter før pausen udlignede Bayern München-angriberen Thomas Müller til 1-1 på et smukt langskud, som gik over den spanske keeper David De Gea.

Der blev ikke scoret flere mål i kampen, og dermed er Spanien fortsat ubesejret under landstræner Julen Lopetegui, der har besat jobbet siden EM i sommeren 2016.

Tyskland har ikke tabt i de seneste 22 kampe under landstræner Joachim Löw, som førte holdet til VM-triumf i 2014 i Brasilien.

I en af fredagens øvrige testkampe vandt England med 1-0 ude over Holland.

Dermed fik Ronald Koeman ikke den bedste start som ny hollandsk landstræner.

Manchester United-angriberen Jesse Lingard scorede kampens eneste mål efter en times spil, da englænderen skød på mål fra kanten af feltet.

Der var uro op til testkampen i Amsterdam, og hollandsk politi meddelte, at over 90 engelske fans var blevet arresteret.

I en tredje storkamp vandt Argentina med en bænket Lionel Messi 2-0 over Italien. Kampen blev spillet i engelske Manchester.

Indskiftede Ever Banega og Manuel Lanzini scorede målene for Argentina og passerede den italienske keeper Gianluigi Buffon efter henholdsvis 75 og 85 minutter.

Møde mellem seneste verdensmestre ender uden vinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce