Moe jagter et hattrick


Moe jagter et hattrick

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FYEN RUNDT: Jacob Moe kan skrive sig ind i historien med ny sejr
CYKLING: To år i træk er Jacob Moe Rasmussen pisket over målstregen som den første i Fyen Rundt - sidste år blot et enkelt pift i pumpen foran CSC's Jakob Piil.

Derfor jagter Team PH-manden i dag sin tredje sejr på tre år, og lykkes det, vil det være ny rekord i løbets mangeårige historie.

Duellen med Jakob Piil var imødeset med spænding, men efter Tour de France-rytterens afbud, ligner Jacob Moe et godt bud igen.

- Ikke mindst fordi han har et stærkt hold på otte mand bag sig. Det kan få stor betydning, siger Claes Larsen, der er i spidsen for arrangementet af det løb, han uden tøven kalder det største elitefelt ved et dansk cykelløb i år.

- Til DM plejer der at være omkring 100 til start. Fyen Rundt får 151 ryttere med i år, og feltet er stærkere end sidste år. Man har jo også kunnet se de danske A-ryttere gøre det godt ved årets DM, og det bliver spændende at se dem mod nogle af de udlandsproffer, der kommer hjem og kører løbet, siger Claes Larsen.

Flere folk væk

Allan Johansen, Allan Bo Andresen og Jørgen Bo Petersen stiller op for Bankgiroloterij, mens Michael Skelde og René Jørgensen kommer fra Alessio-Bianchi.

Senest har CSC-rytterne Brian Vandborg og Bekim Christensen, det norske u/23-landshold samt fem ryttere fra det danske TT 3 Team Kronborg Pro tilmeldt sig.

Hvor afgørelsen på den i alt 209,5 kilometer lange rute skal findes, kan Claes Larsen naturligvis ikke forudsige.

Men tendenser er der altid.

Og selv om både Kongebakken i Svendborg, Svanninge Bakker ved Faaborg og Helle ved Vissenbjerg skal forceres, så tror Claes Larsen ikke, det er her, vinderen river sig løs.

River sig ofte løs

- Det er ofte sket sådan, at rytterne har kæmpet sig med over bakkerne og så er blevet sat, når det går stærkt på de flade stykker bagefter. Dengang jeg selv kørte med, var det altid mellem Faaborg og Assens, men nu skal feltet jo ikke til Assens i år, siger Claes Larsen.

Ruten går i stedet fra Odense og sydover mod Svendborg, Faaborg og tilbage igen gennem Højfyn, inden det fra Morud lakker mod Odense og fire omgange af syv kilometer på en rute omkring cyklebanen.

Der er opløb på Højstrup-vej.

Moe jagter et hattrick

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce