Mod topholdet Horsens i tv-kamp: Det lysner hos Svendborg Rabbits

Rabbits-topscorer Michael Moore, her i kamp mod Hørsholm, er ved at være klar igen efter at have siddet ude hele januar med en ankelskade. Foto: Lasse Hansen

Mod topholdet Horsens i tv-kamp: Det lysner hos Svendborg Rabbits

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debut til Mads Kofod Rasmussen i torsdagens tv-kamp ude mod topholdet Horsens, hvor Svendborg Rabbits også håber at have Michael Moore med igen efter skadespause.

Basketball: Det har været en tung sæson indtil nu for Svendborg Rabbits, der kun har vundet fem af de første 14 kampe i Basketligaen og har tabt de tre seneste. Det placerer holdet på en sjetteplads inden de sidste syv kampe i grundspillet.

Torsdag aften møder Svendborg Rabbits i Forum Horsens ligaens tophold, Horsens IC, der kun har tabt én af de første 16 kampe. Det var ude til Bakklen Bears i oktober. Siden har Horsens vundet 13 kampe i træk.

- Vi skal forsøge at gøre det, ingen har gjort indtil nu. Tage til Horsens og vinde, siger Troels Mortensen, direktør i Svendborg Rabbits.

Det er ifølge direktøren ikke så utopisk, som det kunne se ud til ifølge tabellen.

- Vi spiller bedst, når vi ikke er favoritter. Og vi har været tæt på at vinde i Horsens i denne sæson, siger Troels Mortensen.

Det var i oktober, hvor Rabbits spillede uafgjort i ordinær tid, inden Horsens vandt de fem minutters overtid.

Desuden lysner det på skadesfronten hos Rabbits, der har været hårdt ramt i denne sæson. Claus Magaard, Mikkel Plannthin, Sebastian Åris, Jacob Enevold og Michael Moore har været ude i kortere eller længere tid med skader.

Den amerikanske topscorer, Michael Moore, har været ude hele januar med en ankelskade, men han træner med igen og er formentlig klar til kamp torsdag. Derimod er 215 cm høje Jacob Enevold ude et stykke tid endnu efter et slag i skridtet i kampen mod Næstved i december.

- Vi håber, han er klar til slutspillet, siger Troels Mortensen.

Debut til Mads Kofod

Til torsdagens kamp i Horsens giver Rabbits debut til en ny spiller, Mads Kofod Rasmussen. Den 29-årige forward, der tidligere har spillet for Aalborg Vikings i Basketligaen og senest har spillet for Helsingborg i den næstbedste svenske række, har trænet med Rabbits den seneste halve snes dage.

Desuden bliver den nye amerikaner, Demonte Flannigan, spillet mere og mere ind på holdet. Han har hidtil kun spillet de to januarkampe mod Randers, hvor han i den seneste imponerede med 17 point og 13 rebounds.

Flannigan var i Forum Horsens i lørdags til pokalfinalen mellem Wolfpack og Bakken Bears, hvor han optrådte som en af de fire deltagere i dunkekonkurrencen. Her gik han videre til finalen, hvor han dog måtte se sig besejret af Jerrel Williams fra Randers Cimbria.

Rabbits har seks point op til Randers på femtepladsen, og der er otte point op til fjerdepladsen. Så det ligner en kvartfinaleserie, hvor Rabbits som sidste år starter ude. Men det var ingen ulempe sidste år, hvor Rabbits fra en femteplads slog fjerdeplacerede Næstved ud ved at vinde 3-0 i kampe i kvartfinalerne.

- Holdene fra nummer tre til seks er så jævnbyrdige. Når vi får alle vores folk klar, kan vi godt overraske og gå videre til semifinalerne, som vi gjorde sidste år, mener Troels Mortensen.

Horsens IC-Svendborg Rabbits

TV2 Sport kl. 18.15

Mod topholdet Horsens i tv-kamp: Det lysner hos Svendborg Rabbits

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce