Odense Bulldogs' ligatopscorer Dale Mitchell skifter ifølge TV2 Sport til Frederikshavn White Hawks.

Ishockey: Han har scoret mål i massevis for Odense Bulldogs de fire seneste sæsoner, og nu ser Dale Mitchell ud til at have fundet en ny klub i den danske liga. Ifølge TV2 Sport skifter Dale Mitchell til Frederikshavn White Hawks.

Den canadiske angriber har været en af de store profiler i den danske liga de senere år, og han var topscorer i grundspillet i både 2016 og 2017. Odense Bulldogs har med en anstrengt økonomi ikke råd til at beholde Mitchell, der har udtrykt, at han gerne fortsætter i den danske liga.

Mitchell må ikke selv udtale sig i øjeblikket, skriver han i en sms til TV2 Sport.

Ifølge TV2 Sports ishockeykommentator Jimmy Bøjgaard skulle Mitchell have lavet en to-årig aftale med Frederikshavn White Hawks.

Frederikshavn vandt bronze fire år i træk 2014-2017, men røg i denne sæson ud af kvartfinalerne efter nederlag til Aalborg. Frederikshavn har ophævet samarbejdet med træner Mario Simioni, der tidligere har været cheftræner i Odense Bulldogs. Også assisterende træner Markus Karlsson har sagt farvel til Frederikshavn. Han drager hjem til Sverige for at blive U20-træner for Färjestad.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.