Badmintonstjernen Viktor Axelsen kæmper med smerter i den fod, der tidligere har været ramt af et træthedsbrud.

Den skade i foden, som holder det fynske herresingle-es, Viktor Axelsen, ude af badminton-DM, der blev indledt i Aarhus i dag, kommer på et meget uheldigt tidspunkt. Allerede i anden uge af marts løbet den prestigefyldte All England-turnering af stabelen i Birmingham, og en formstærk Axelsen står lige på tærsklen til OL-udtagelse.

Viktor har i et stykke tid haft ondt i foden - den fod, der drillede for år tilbage med et træthedsbrud.

- Skanningen viser, at der ikke er noget brud, men jeg har lært af skaden fra nogle år tilbage, hvor jeg bare spillede videre, og det holdt mig ude i fem-seks uger. Det vil jeg ikke opleve igen, og jeg har efter råd fra Team Danmarks læge og fysioterapeut valgt at tage den tid, det tager, at komme 100 procent tilbage. Jeg må lære at lytte mere og mere til min store krop, siger Viktor Axelsen.

Den unge fynbo misser ikke kun DM men også en stor invitationsturnering på nationalt kinesisk tv med op mod en milliard seere. Her skulle Viktor Axelsen have spillet mod verdensetteren Chen Long.

- Jeg er vildt stolt over at blive inviteret, og jeg har glædet mig som et lille barn glæder sig op til jul. Nu falder det hele til jorden, lyder det fra en meget skuffet Viktor Axelsen.

  • SportFyn