Frank Mikkelsen med redningsprocent på 52 baner vejen for GOG's første sejr mod Aalborg Håndbold i denne sæson - i fjerde forsøg.

Håndbold: Med GOG-sejr 34-26 i Aalborg i slutspillets gruppe 1 er der lagt op til et drama mellem Aalborg Håndbold, GOG og Skjern Håndbold om de to pladser i semifinalerunden.

Aalborg og GOG har begge fire point, Skjern har tre point, mens KIF Kolding København synes helt fortabt - uden point.

Frank Mikkelsen kom ind i første halvleg i Aalborg og blev "Mirakel-Frank" for de gule med en redningsprocent på 52. Mikkelsen satte trumf på, da han scorede til 24-19 efter 47 minutters spil. Men mange GOG'ere bød ind - ikke mindst Tobias Møller i sin nye playmakerrolle, Gøran Johannessen i mand mod mand-spillet samt Niclas Kirkeløkke som skarpretter.

- Ja, alle byder ind. Alle tror på det, lød det fra kampens helt, Frank Mikkelsen.

Aalborg gik helt ned - både i tempo og aggressivitet -  ikke mindst i anden halvleg.

Også gys i gruppe 2

Stillingen ved pausen var 15-14 til Aalborg, efter at hjemmeholdet var foran i samtlige 30 minutter. Aalborg faldt dog lidt i de sidste 10 minutter af halvlegen, og dermed kom GOG bedre med. Fynboerne blev straffet for mange tekniske fejl - i de første 25 minutter mistede de gule syv bolde. Dermed kom GOG til at smage sin egen medicin, idet nordjyderne vandt kontraspillet. Martin Larsen blev Aalborgs store spillet i første halvleg med fem scoringer. For GOG var højre backen Niclas Kirkeløkke, den norske venstre fløj, Magnus Jøndal, samt Tobias Møller i sin nye rolle som playmaker markante profiler.

Aalborg kunne slet ikke komme i gang i anden halvleg, hvor GOG bragte sig på 17-15 efter tre minutter. De gule red på en bølge - blandt andet altså sat i gang af, at Frank Mikkelsen, der fik gang i redningerne. Efter 10 minutter i anden halvleg havde Mikkelsen stået med en redningsprocent på 62. Aalborg skulle hele tiden forsøge at indhente - mentalt hårdt.

Det er også gyseragtigt i gruppe 2, hvor sidste års DM-vinder, Bjerringbro-Silkeborg, er i vanskeligheder med to nederlag i sine to første kampe. BSV ligger nummer tre i gruppen med de to point, holdet havde med fra grundspillet, hvor det blev til en andenplads. Over BSV ligger Ribe-Esbjerg med tre point og TTH med fire point. Mors-Thy Håndbold er sidst med to point ligesom BSV. Alle hold i gruppen har spillet to kampe.

  • Af: