OB spiller kl. 12.00 træningskamp mod 1. divisions tophold Vejle inden afrejsen til træningslejren i Spanien fredag morgen

FODBOLD: OB-træner Kent Nielsen viser ikke hele sin hånd, når fynboerne kl. 12 på kunstgræsbanen i Ådalen spiller træningskamp mod Vejle.

Han vil igen som mod Nykøbing Falster skifte et helt hold i pausen, men de to nye Andre Rømer og Marco Lund får mindst en halvleg, mens Troels Kløve er med som tilskuer.

Kløve blev onsdag købt fri af Sønderjyske for mellem 300.000 og 500.000 kroner, siges der. Troels Kløve skulle først være kommet til Ådalen til sommer, men nu er han fra og med træningslejren i Spanien med i kampen om pladserne på holdet til forårs-premieren den 11. februar mod FC Helsingør i Odense.

OB-truppen drager til Spanien fredag morgen klokken syv.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.

Mere om emnet

Se alle
OB eksperimenterer mod Vejle

OB eksperimenterer mod Vejle