Milwaukees græske kæmpe sænker Oklahoma i tæt NBA-opgør

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (til højre) afgjorde kampen mod formstærke Oklahoma med en kontroversiel scoring i de døende sekunder.

Milwaukees græske kæmpe sænker Oklahoma i tæt NBA-opgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der resterede kun et enkelt sekund, da Giannis Antetokounmpo afgjorde NBA-kampen for Milwaukee Bucks.

To af NBA's største profiler stødte sammen natten til lørdag dansk tid.

Oklahoma City Thunder med superstjernen Russel Westbrook på holdet tog imod Milwaukee Bucks og den græske kæmpe Giannis Antetokounmpo.

Kampen blev afgjort i de døende sekunder. Her steg Antetokounmpo på kontroversiel vis til vejrs over Westbrook og scorede de afgørende point, så Milwaukee vandt 97-95.

Den langsomme gengivelse viste tydeligt, at Antetokounmpo trådte uden for banen, inden han sænkede sin scoring. Men dommerne lod pointene tælle.

Oklahomas spillere og trænere tryglede dommerne om at se den langsomme gengivelse og ændre kendelsen, men ifølge NBA's regler skal der være dømt fejl, for at man kan gennemse en episode.

- Da vi ikke fløjtede noget på banen, kunne vi ikke se episoden igennem, sagde dommer Derek Stafford efter kampen ifølge nyhedsbureauet AP.

Westbrook, der i sidste sæson blev kåret som ligaens mest værdifulde spiller (MVP), førte som oftest an for Oklahoma City. Han scorede 40 point og lavede 14 rebounds og ni assister i opgøret.

Inden Antetokounmpo afgjorde kampen, havde Westbrook udlignet til 95-95 med kun fire sekunder tilbage på uret.

Den to meter og 11 centimeter høje Antetokounmpo, der også bærer tilnavnet "The Greek Freak", fik dog det sidste ord i kampen.

Han scorede 23 point og lavede 12 rebounds og seks assister.

Begge hold ligger godt til i kampen om en plads i NBA's slutspil. Milwaukee er nummer fire i Eastern Conference. Oklahoma ligger på en femteplads i Western Conference.

Milwaukees græske kæmpe sænker Oklahoma i tæt NBA-opgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce