Milan smed point på hjemmebane


Milan smed point på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topholdet i den italienske Serie A, AC Milan, smed søndag eftermiddag lette point væk på hjemmebane. For kampen mod Chievo for øjnene af 65.000 mennesker på Guiseppe Meazza lignede tre sikre point, men Milan måtte nøjes med ét, da kampen sluttede 2-2.

Stillingen var 2-1 til gæsterne til langt ind i kampens overtid, men syv minutter efter det 90. minut sendte Andrei Sjevtjenko bolden i mål til 2-2. Ukraineren var ellers begyndt kampen på bænken, da Milan-træner Carlo Ancelotti havde valgt danske Jon Dahl Tomasson og Filippo Inzaghi til frontpladserne.

Det var der dog ikke meget bid i, så Milan måtte gå til pause bagud 0-2. Ancelotti benyttede halvlegen til at tage Tomasson ud og sende Sjevtjenko på banen i stedet, ligesom portugisiske Rui Costa afløste Clarence Seedorf. Det var en god idé, for Milan fik i anden halvleg de to mål, der trods alt reddede det ene point.

Juventus vandt 3-1 hjemme over Modena, mens Roma tabte 1-2 hjemme til Bologna. Dermed byttede holdene plads i tabellen.

Thomas Helveg spillede hele kampen, da Inter vandt 2-0 i udekampen mod Reggina.

Udinese med Per Krøldrup og Martin Jørgensen på banen i hele kampen tabte derimod et skridt i kampen om de europæiske billetter. Udekampen mod Siena endte med et nederlag på 0-1, da Tore Andre Flos mål efter seks minutter blev kampens eneste.

Milan smed point på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce