Milan fortsætter jagt på ærkerivaler


Milan fortsætter jagt på ærkerivaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Milan har ikke opgivet jagten på bysbørnene og ærkerivalerne Inter i toppen af Serie A. I dag vandt Milan 2-0 ude over Catania, holdets femte sejr i træk.

Slutspurten er nok sat ind for sent. Men Milan, som i dag vandt 2-0 ude over Catania, gør sit til at skabe en rest af spænding i den italienske Serie A. Sejren over Catania var milanesernes femte i træk, men holdet halter fortsat syv point efter førerholdet Inter med nu blot fire spillerunder tilbage.

Angriberen Fillipo Inzaghi bragte med sit 13. sæsonmål Milan foran i første halvleg, mens brasilianeren Kaka kort inde i anden halvleg lukkede kampen.

Milan har hentet 21 point ud af 23 mulige i de seneste otte kampe, og det har været nok til at overhale Juventus på andenpladsen, som i samme periode har gjort det mindre godt.

Juventus skuffede også i dag, da holdet kun opnåede 2-2 på hjemmebane mod bundholdet Lecce. Juventus kom bagud, men to mål i midten af anden halvleg fra den tjekkiske midtbanespiller Pavel Nedved så ud til at redde alle tre point. Men Lecce udlignede dybt inde i overtiden. Christian Poulsen begyndte kampen på bænken, men blev skiftet ind to minutter inde i anden halvleg og var dermed med til at sikre det ene point.

Martin Jørgensen fik også spilletid for Fiorentina, da den danske midtbanespiller blev skiftet ind efter 20 minutter på grund af en skade. Danskeren brændte en gigantisk chance undervejs, men Fiorentina vandt alligevel med 1-0 hjemme over Torino.

Simon Kjær spillede hele kampen for Palermo, som vandt 5-1 hjemme over Cagliari.

Milan fortsætter jagt på ærkerivaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce