Mikkel Nielsen sloges for føden

Mikkel "Pjatrøv" Nielsen er klar til mødet med stærk svensker den 21. april i Sundsvall. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Mikkel Nielsen sloges for føden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Men 28-årige Odense-bokser vandt også sin fjerde kamp som professionel i Team Sauerland

BOKSNING: Den 28-årige Odense-fighter og flere gange dansk amatør-mester, Mikkel Nielsen, måtte slås for føden, da han i weekenden mødte den georgiske bokser Jemal Shaalamberidze ved det professionelle stævne i Struer Arena.

- Det var en svær kamp, fordi georgieren var lidt atypisk, fordi er var "southpaw" (red.: venstrehåndet) og bestemt ikke nogen tomatdåse. Jeg måtte slås for det i alle seks omgange, siger superweltervægteren til Sport Fyn.

Georgieren havde inden kampen tabt to og vundet syv kampe - deraf de fire på knock out. Nu har den fynske Team Sauerland-bokser vundet sine fire første kampe i det professionelle game, og nu bliver det sværere.

- Det er ikke 100 procent fastlagt, men planen er, at jeg skal møde svenske Simon Henriksson ved et stævne i Sundsvall den 21. april. Den kamp skulle ellers være bokset den 30. september, men blev aflyst 14 dage før. Her vil jeg være underdog, men så må jeg se, om jeg kan slå ham ud, siger Mikkel Nielsen optimistisk før mødet med svenskeren, der har vundet fem og kun tabt en fight.

I de næste dage slapper fighteren med tilnavnet "Pjatrøv" lidt af.

- Jeg har det fint. Ud over et blåt øje, lidt blodsmag og en øm lever, som han udtrykker det så malerisk.

Mikkel Nielsen sloges for føden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce