Mikkel Hauge fortsætter i Marienlyst

Mikkel Hauge, der her glæder sig over endnu en triumf, fortsætter i Marienlyst i endnu to sæsoner.
Foto: ROBERT WENGLER

Mikkel Hauge fortsætter i Marienlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succestræner på plads i Marienlyst for to nye sæsoner

 Efter at have ført volleyherrerne fra Marienlyst til fem titler i de sidste to sæsoner er klubben og Mikkel Hauge blevet enige om at fortsætte samarbejdet i de næste to sæsoner.

- Vi fik i sidste sæson gennemført et skifte, hvor vi fik mange unge danske talenter ind omkring holdet, og det arbejde ser jeg frem til at videreføre i de næste to sæsoner, hvor vi forhåbentlig kan fortsætte udviklingen med de unge mennesker og dermed være godt repræsenteret på det danske landshold, som i 2013 skal spille EM i Danmark, siger Mikkel Hauge, der tilføjer:

- Ud over de spillere, som var med i sidste sæson, er der rigtig mange nye unge danske talenter, som vi nu skal vurdere på med henblik på næste sæson, og jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet, og en ny sæson, hvor vi igen vil spille med blandt de bedste i Norden.

Direktør Jan Gantriis siger:

- Det glæder mig meget, at Mikkel Hauge har kunnet finde den fornødne tid til igen at stå i spidsen for vort hold. Mikkel er utrolig dedikeret og engageret, så jeg har aldrig været i tvivl om at vi skulle fortsætte med Mikkel, såfremt han kunne finde den fornødne tid. Med Mikkel på plads, vil vi nu arbejde på at få den øvrige organisering omkring holdet på plads og også starte arbejdet med at få spillertruppen endelig på plads. Vi har som altid en målsætning om at vi med udgangen af juni måned er tæt på det endelige hold, og nu må vi se om det også kan lykkedes i år, slutter Jens Gantriis.


Den nye sæson i volleyligaen starter ultimo september.

Mikkel Hauge fortsætter i Marienlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce