Mikkel Hansen har ikke skrevet under

Mikkel Hansen vil ikke forholde sig til sin eventuelle fremtid som AG København-spiller. - Intet er skrevet under endnu, siger Barcelona-spilleren.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Mikkel Hansen har ikke skrevet under

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Vi må se, hvad der sker.

Sådan lyder den knastørre konstatering fra landsholdsspilleren Mikkel Hansen, som ikke vil forholde sig til sin eventuelle fremtid som ny spiller i håndboldklubben AG København til næste sæson.

Jesper Nielsen, som er manden bag det ambitiøse håndboldhold, der overtager FCK Håndbold efter sommerferien, har allerede udtalt, at kontrakten med Mikkel Hansen er på plads. Men det afviser Mikkel Hansen.

- Der har været kontakt, men indtil videre er der ikke skrevet noget under, så det er svært at sige andet, siger Barcelona-spilleren og tilføjer:

- Lige nu er det eneste, jeg kan forholde mig til, at jeg stadig er Barcelona-spiller, og jeg har halvandet år tilbage af min kontrakt. Omvendt kan man sige, at det helt sikkert er et spændende projekt. De er i gang med at opbygge et storhold. Og det bliver forhåbentlig et hold, som kan blande sig i toppen af Europa. Så det lyder da helt vildt spændende, hvis det er sandt, at jeg er på vej dertil, siger Mikkel Hansen.

Mikkel Hansen kan sagtens se det interessante i et skifte til en klub med de ambitioner, Jesper Nielsen og AG København har offentliggjort.

- Det er et hold, som vil blande sig i Europa og vinde DM. Og det er altid sjovt at være på et hold, som går efter at vinde, og hvor der er pres på hver evig eneste gang. Hvis man taber, er alle skuffede. Det er noget, som vil løfte dansk herrehåndbold, fastslår Mikkel Hansen.

Mikkel Hansen har ikke skrevet under

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce