Mikkel Hansen forhandler med Barcelona

Mikkel Hansen.
Foto: Lars Poulsen/POLFOTO

Mikkel Hansen forhandler med Barcelona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG's stortalent Mikkel Hansen er uhyre tæt på aftale med den spanske storklub.

GOG og FC Barcelona er i fuld gang med at forhandle en aftale på plads, så stortalentet Mikkel Hansen kan skifte til den spanske storklub til sommer.

- Mikkel havde et stort ønske om at skifte til netop Barcelona. Vi havde omvendt håbet, at Mikkel ville blive et år mere i GOG, så han kunne udvikle sig yderligere og nå et endnu højere niveau rent forsvarsmæssigt. Men hvis Mikkel og Barcelona bliver enige vil vi ikke stå vejen for hans ønske om et skifte til spansk håndbold, siger GOG's sportschef, Jakob Landtved, til gog.dk.

Mikkel Hansen har et år tilbage af sin kontrakt med GOG, men den sydfynske klub og FC Barcelona er blevet enige om en overgangssum, så nu mangler kun Mikkel Hansens personlige kontrakt at blive forhandlet på plads.

- Hvis ikke vi bliver enige med FC. Barcelona, så har Mikkel Hansen stadig sin kontrakt med GOG, som qua sin position i toppen af dansk og Europæisk håndbold absolut ikke er et dårligt sted at spille et år yderligere, siger Mikkel Hansens agent, Claus Flensburg, til gog.dk.

Mikkel Hansen har gjort positivt opmærksom på sig selv i GOG's kampe i Champions League, hvor GOG blandt andet mødte netop FC Barcelona. Og med en stærk indsats i DM-finalerne mod FCK Håndbold har Mikkel Hansen spillet sig ind i Ulrik Wilbeks bruttotrup til OL.

GOG er begyndt at se sig om efter en aflløser for Mikkel Hansen på venstre back.

Mikkel Hansen forhandler med Barcelona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce