Mikkel Hansen: Et drømmeskifte

Fremover vil GOG's Mikkel Hansen brøle for storklubben FC Barcelona, hvis parterne ellers kan blive enige om betingelserne for et klubskifte.
Foto: Jesper Nørgaard Sørensen/POLFOTO

Mikkel Hansen: Et drømmeskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG-topspiller forventer endelig afklaring om skifte til FC Barcelona indenfor 14 dage

HÅNDBOLD: - Tanken om måske at skulle spille i FC Barcelona kan da godt give kildren i maven. På den anden side - det er jo det, jeg spiller håndbold for. At være med, hvor det er allerbedst. At komme til en rigtig stor klub i Europa.

Det siger GOG's stortalent Mikkel Hansen, der sandsynligvis er på vej til FC Barcelona i den kommende sæson

GOG og FC Barcelona er nemlig blevet enige, nu mangler "kun", at Mikkel Hansen og den spanske storklub når til enighed om de personlige forhold i kontrakten.

- Jo, det er drømmeskiftet. På den anden side vil det ikke være nogen katastrofe, hvis vi ikke kan blive enige, og jeg skal tage endnu et år i GOG. Jeg er rigtig glad for at spille i GOG, siger Mikkel Hansen til Fyens Stiftstidende.

Den stærke GOG'er forventer en afklaring af de personlige forhandlinger indenfor 14 dage.

Der venter således nogle meget spændende uger for Mikkel Hansen, der også står på spring til OL-holdet.

- Jeg må tage det hele som det kommer. Men det er da en spændende tid, fastslår Mikkel Hansen i mobiltelefonen fra Svendborg.

To måneders kontakt

Kontakten mellem GOG og FC Barcelona har stået på i et par måneder. Mikkel Hansens kontrakt løber i endnu ét år, men en klausul i kontrakten om, at GOG er forpligtet til at gå i dialog om et skifte ved henvendelse fra en storklub, er trådt i funktion.

Arne Buch, direktør i GOG, kalder - med et lille glimt i øjet - kontraktforhandlingerne for "skyggesiden af Champions League". GOG har i Champions League netop mødt FC Barcelona, og Mikkel Hansen er derfor blevet fuldt eksponeret for det, der altså meget vel kan blive hans fremtidige klub.

Arne Buch ønsker ikke at snakke økonomi i forbindelse med aftalen med den spanske storklub. Det eneste, GOG-direktøren vil sige, er:

- Vi havde gerne beholdt Mikkel i ét år mere, men hvis det nu skal være, så har vi indgået en "fornuftig" aftale med FC Barcelona, som vi er "glade og tilfredse med".

Dialog med nye spillere

Det beløb, der kommer ind ved et eventuelt salg af Mikkel Hansen, får ikke lov til at ligge og lune i GOG-kassen - i hvert fald ikke det hele. Arne Buch siger:

- Vi har fortsat ambitioner om at spille med helt fremme, og det sørger vi selvfølgelig for, at vi har spillermaterialet til.

Jakob Landtved, sportschef i GOG, uddyber Arne Buchs melding med ordene:

- Vi er i gang med at finde en fuldgod erstatning for Mikkel Hansen, og det er jeg sikker på lykkes. Vi har en positiv dialog med flere yderst interessante profiler.

I sidste sæson sendte GOG også spillere til europæiske storklubber. Thomas Mogensen blev solgt til SG Flensborg Handewitt, mens Torsten Laen skiftede til Ciudad Real, der med Laen på holdet vandt fem turneringer, blandt andet Champions League og det spanske mesterskab.

Mikkel Hansen: Et drømmeskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce