Mike Jensen: Skal have medaljer hvert år


Mike Jensen: Skal have medaljer hvert år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mike Jensen er tilfreds med bronzen og glæder sig over, at Brøndby er etableret som medaljehold.

Med en flot 2-0-sejr ude over Sønderjyske hentede Brøndby tredjepladsen i Superligaen, hvilket betyder, at bronzen igen ender på vestegnen.

Det glæder midtbaneprofilen Mike Jensen, der havde en stor andel i det selvmål, Sønderjyskes Anders Østli scorede i Brøndby-sejren.

- Det er bestemt tilfredsstillende med bronze, og det er godt, at vi etablerer os som top-3 hold i Superligaen. For mig at se skal Brøndby have medaljer hvert år, siger Mike Jensen.

Det er tredje år i træk, at Brøndby får bronze i Superligaen.

- Det er godt nok ikke den bedste karat medaljer, vi får, men det må vi arbejde med. Jeg ville da gerne have point, men jeg er tilfreds med bronze, siger U/21-landsholdsspilleren.

Cheftræner og far til Mike Jensen, Henrik Jensen, var også glad for, at bronzen kom i hus, men hæfter sig stadig ved, at præstationerne har været for svingende i sæsonen.

- Vores målsætning var at forbedre sidste års tredjeplads, og det lykkedes ikke. Vi burde have haft 8-10 point mere, men vi har ikke været så stabile - hverken i efteråret eller foråret, siger Henrik Jensen.

Han peger på skuffelsen over at blive slået ud af Sporting Lissabon i Europa League, som en vigtig faktor for, hvorfor Brøndby var så ustabile i efteråret.

Han glæder sig dog over dagens præstation i sejren over Sønderjyske.

- Jeg er tilfreds med spillet i dag. Vi er gode med bolden og sender Sønderjyske ud af banen. Vi burde vel have vundet 6-2 i dag, vurderer Brøndby-træneren.

Mike Jensen: Skal have medaljer hvert år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce