Ifølge Danny Olsen kan FC Midtjylland nu se op ad i tabellen efter sejr på 1-0 i Esbjerg

Danny Olsen blev med et regulært drømmemål matchvinder for sit hold, da FC Midtjylland mandag aften hentede en flot sejr på 1-0 ude over et ellers formstærkt Esbjerg-mandskab.

Efter kampen var Olsen da også lutter smil.

- Det er en helt fantastisk følelse at stå her og have vundet, og så skader det selvfølgelig ikke, at jeg får lavet sådan et mål.

- Det er ved at være lang tid siden, at jeg har lavet sådan et mål, smilede Danny Olsen, der selv satte følgende ord på sit drømmemål, hvor han fra 30 meter hamrede et langskud ind bag Lucas Hradecky i Esbjerg-målet.

- Jeg så, at han var langt ude af målet, og så trykkede jeg bare til den. Heldigvis fik jeg et godt træf, og den gik ind, fortæller Danny Olsen.

Den midtjyske matchvinder var nu først og fremmest glad for, at FC Midtjylland tog sin tredje sejr på stribe og dermed avancerer til Superligaens sjetteplads - á point med OB på den femteplads, som kan ende med at give europæisk kvalifikation i næste sæson.

- Nu kan vi begynde at snuse lidt til de hold, der ligger over os i tabellen. Alt er muligt, og vi er inde i en god stime, så vi tror på, at vi kan hente flere sejre i foråret, lyder det fra Danny Olsen, som godt tør afskrive nedrykning som en mulighed for FC Midtjylland efter sejren over Esbjerg.

- Matematisk skal det gå meget, meget skidt, hvis vi skal ende med at rykke ned. Og med den form, vi er inde i nu, kan jeg ikke se, at det skulle være muligt, siger Danny Olsen.

Med 37 point har FC Midtjylland på sjettepladsen ni point ned til AC Horsens under nedrykningsstregen.

Mere om emnet

Se alle

FCM-træner om sejrsstime: Vi skal bevare ydmygheden

Esbjerg-træner: Der var træthed at spore

Esbjerg-træner: Der var træthed at spore

Perlemål sikrede midtjysk sejr i Esbjerg

Perlemål sikrede midtjysk sejr i Esbjerg