Middelfarts nye træner Claus Troelsen ser fremskridt både på skadesfronten og når det gælder indspilningen af den nye trup, og den skal testes i Albani Cup mod Næsby og Dalum.

Claus Troelsen, Middelfarts nye træner, har stort set kun positive toner at melde om deltagelsen i Albani Cup, der spilles på Marienlysts baner lørdag.
"Først og fremmest er Albani Cuppen et rigtig godt initiativ, som vi i Middelfart Boldklub igen i år bakker op om ved vores deltagelse. Vi vil bruge turneringen til dels at få alle truppens spillere i kamp og dels til at få lagt et yderligere lag på vores spillestil. Når man deltager i en turnering, så går man efter at vinde og det gør vi selvfølgelig også", siger Troelsen til klubbens hjemmeside.
"Vi har spillet to testkampe indtil videre i opstarten, og spillerne skal roses for deres energi og deres engagement i de kampe, men det er vigtigt for mig at sige at vi også på det spillemæssige plan allerede er kommet langt og det er tilfredsstillende at se. Nu er forventningen, at vi igen i denne weekend ser, at spillerne har taget yderligere skridt i den rigtige retning, og det bliver spændende at se, hvor langt vi er nået.
Træneren melder, at den netop hentede angriber Rune Nautrup gør pæne fremskridt efter den lange skadespause. Nautrup er en løbehest og en fighter, der nu skal have konditionen optimeret.
Udover den gode udvikling holdet er inde i, så kan jeg også informerer om at vi på skadesfronten ser ud til at kunne få et bredere smil, allerede fra starten af næste uge.
"Og i næste uge ser det ud til, at Rune mere eller mindre kan træne fuldt med. Desuden havde vi for første gang Mark Tubæk med i en hel træning torsdag siden opstarten, hvilket er fantastisk. Vi har haft et par spillere afsted på private rejser, men de vender hjem nu og er klar mandag".
"Målmand Madds Markfoged er dog fortsat ude med en drilsk skade, som med stor sandsynlighed vil holde ham ude resten af foråret, men vi må se hvordan det udarter sig med ham", siger Troelsen, hvis hold er med i forårets oprykningsslutspil.

  • SportFyn