Middelfart sikrer to målmænd

Målmand Mads Markfoged er klar til at sprælle igen i foråret i Middelfarts målmandstrøje. I konkurrence med Patrick Born.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Middelfart sikrer to målmænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart skriver kontrakt med målmændene Mads Markfoged og Patrick Born, der begge var i truppen i efteråret.

Middelfart Boldklub skriver kontrakt med yderligere to spillere.

Det er de to målmænd, 25-årige Mads Markfoged og 21-årige Patrick Born, der begge har bundet sig til 2. divisionsklubben.

- Vi er meget glade for, at Mads og Patrick fortsætter i Middelfart Boldklub, og at vi fået en aftale i stand med to så gode målmænd. Det sikrer en god og sund konkurrence om pladsen” udtaler sportschef Lars Mejnert.

- Mads Markfoged har skrevet under på en kontrakt for foråret, og Patrick Born har skrevet under på en kontrakt, som løber til 31.12.16, og det er vi meget tilfredse med, fortsætter Lars Mejnert.

- Mads og Patrick har igennem 2015 vist, at de på hver deres felt er dygtige og kompetente målmænd, og vi ser frem til, at de vil fortsætte deres gode samarbejde, individuelle udvikling og færdigheder i den kommende sæson, og med de to aftaler føler vi os rigtig godt rustet på målmandsposten, siger Lars Mejnert.

- Middelfart Boldklubs ledelse arbejder fortsat intenst på at få etableret en stærk trup og indgået de aftaler og kontrakter, der er nødvendige for, at vi kan spille med i den sjove ende i forårets oprykningsspil, og vi er rigtigt godt på vej, siger Mejnert.

Middelfart sikrer to målmænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce