Middelfart og Marienlyst klar til semifinalerne

Daniel Thomsen (11) og de øvrige Marienlyst-spillere vandt begge kvartfinaler 3-0 over Ishøj. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Middelfart og Marienlyst klar til semifinalerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Volleyball-mændene fra Middelfart og Marienlyst vandt i sikker stil deres kvartfinaler i to kampe og er nu klar til semifinalerne, hvor Marienlyst får den sværeste modstander.

Volleyball: Der er fynsk deltagelse i begge DM-semifinaler hos mændene. Både Middelfart og de regerende mestre fra Marienlyst sikrede sig adgang til semifinalerne efter sikre sejre i den anden kvartfinale torsdag aften.

Middelfart, der sluttede som nummer tre i grundspillet, vandt 3-0 hjemme over VK Vestsjælland. Den første kamp vandt Middelfart 3-1 i Korsør.

I torsdagens returkamp i Lillebæltshallen var Middelfarts unge hold med en gennemsnitsalder på cirka 22 år dominerende fra kampens start og vandt første sæt 25-13. Jacob Brinck, Nicholas Hunt og Nikolaj Hjorth var de toneangivende for hjemmeholdet.

Der var god stemning i hallen, hvor en del skoleelever fra Fænøsund Friskole og Middelfart Gymnasium var kommet til kamp som en del af deres idrætsundervisning.

I andet sæt lagde Vestsjællands Oscar Madsen et højt servepres og bragte gæsterne foran 5-0 og 7-1.

Middelfart træner, Federico Fagiani, skiftede anfører og hæver, Mads Qvist, ud og satte Anders Als på banen. Det gav en ændring i Middelfarts angrebspil, og Middelfart kom foran 10-9. Vestsjælland svarede igen og kom foran 22-18, men Middelfart vandt sættet 28-26.

I tredje sæt scorede centerspillerne Martjin van der Aa og Jeppe Back Nielsen godt med point, og Middelfart vandt 25-15.

Nicholas Hunt blev topscorer med 16 point, mens Jeppe Back Nielsen lavede 12 point, Martjin van der Aa 11 point og Jacob Brink og Nikolaj Hjorth hver 10 point.

Middelfart skal i semifinalerne møde grundspillets nummer to, Hvidovre, hvis Hvidovre som ventet slår ASV Aarhus i kvartfinalerne. Hvidovre vandt første kamp ude 3-1 og har hjemmebane i kamp to fredag aften.

Marienlyst slog til

Marienlyst, der sluttede som nummer fem i grundspillet, vandt torsdag aften 3-0 i Ishøj, som også blev besejret 3-0 i den første kamp i Odense.

De danske mestre har haft en svingende sæson med en del nederlag i grundspillet, men i de afgørende kampe har Marienlyst hidtil vist, at holdet formår at slå til. Marienlyst vandt i december pokaltitlen og vandt sølv ved de nordiske mesterskaber i januar.

Denne torsdag aften kom Marienlyst foran 19-11 i første sæt og vandt sættet 25-20.

I andet sæt kom Ishøj foran 14-12, men mestrene fra Odense svarede igen og vandt sættet 25-21.

Marienlyst satte sig på tredje sæt med føringer på 14-9 og 18-13, og på den anden matchbold vandt Marienlyst 25-19.

Sigurd Varming blev Marienlysts topscorer med 17 point. Kristoffer Abell scorede 14 point og Martin Bülow-Nielsen 11 point.

Marienlyst skal i semifinalerne møde de suveræne vindere af grundspillet, Gentofte, der kun tabte en af 14 kampe i grundspillet og i kvartfinalerne slog Aalborg 3-0 i begge kampe. Men Marienlyst vandt i pokalfinalen i december over Gentofte.

I semifinalerne spilles bedst af fem kampe, og første semifinale spilles søndag 18. marts.

Hos kvinderne røg Fortuna Odense ud af kvartfinalerne efter to nederlag til Elite Volley Aarhus. Fortuna tabte 2-3 i den første kamp i Odense, og i returkampen torsdag vandt Aarhus 3-0 hjemme.

Middelfart og Marienlyst klar til semifinalerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce