Middelfart napper Nautrup

Rune Nautrup var en stærk fighter på hedengangne FC Fyns hold. Her i en match mod FC Hjørring, nu Vendsyssel, på odense Stadion.
Foto: Peter Leth-Larsen/Fynske Medier

Middelfart napper Nautrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2. divisionsklubben har hentet den rutinerede og fighterstærke angriber Rune Nautrup, der har en fortid i FC Fyn og senest Kolding IF,erfarer Sport Fyn.

Middelfart ruster sig til forårets krævende oprykningsslutspil.

Klubben har hentet den rutinerende angriber Rune Nautrup fra naboen Kolding IF, der i foråret skal ud i et nedrykningsslutspil.

Rune Nautrup, 27, har det seneste halve år holdt pause fra fodbolden, mens han har rejst ud i verden, blandt andet til New Zealand. Nautrup har desuden haft problemer med knæet.

Middelfart har skrevet en ét-årig kontrakt med nautrup.

"Vi er bevidst gået efter at finde en angriber, som har noget rutine, som kender gamet, og som igennem en årrække for henholdsvis FC Fyn, Skive og senest Kolding IF har bevist, at han både kan score mål, og arbejde sten hårdt for holdet”, siger Lars Peter Hermansen.

”Vi ligger ikke skjul på, at vi forventer os meget af Rune, både på og uden for banen, og med hans rutine og veludviklede vinderinstinkt og lyst til at score mål, tror vi på, at Rune kan bidrage positivt, så vi kan blande os i den sjove ende i forårets oprykningsspil” siger direktør Lars Peter Hermansen.

”Jeg ser meget frem til, at starte i Middelfart Boldklub, og det bliver dejligt, at komme i gang med at spille fodbold igen” udtaler Rune Nautrup.

”Vi starter heldigvis allerede træningen mandag i næste uge, og jeg glæder mig til, at møde mine nye holdkammerater” fortsætter Rune Nautrup.

”Det bliver rigtig spændende, med det nye oprykningsspil i foråret, hvor der er mange gode hold. Jeg føler mig dog overbevist om, at vi har en god chance mod alle holdene, og at vi kan komme til, at spille med i den sjove ende af tabellen, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at det lykkedes” slutter Rune Nautrup.

Middelfart napper Nautrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce