Middelfart klar til at jagte oprykningschancen

Casper Johansen scorede for Middelfart i 1-0-sejren i sidste runde af grundspillet ude mod HIK. Nu er Middelfart-anføreren sammen med sine holdkammerater klar til at jagte nye mål i første kamp i oprykningsspillet hjemme mod Ringkøbing. Foto: Yilmaz Polat

Middelfart klar til at jagte oprykningschancen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opgøret mod Ringkøbing er første hjemmekamp på græs for Middelfart Boldklub, der skal hente seks point mere end rivalen Kolding i oprykningsspillets 11 runder.

Fodbold: Som det eneste fynske hold er Middelfart Boldklub klar til oprykningsspillet i 2. division, hvor de 12 bedste mødes over 11 runder i et slutspil, hvor der er to billetter til 1. division på højkant.

Efter de 22 runders grundspil, hvor alle point er ført med over, har Skive lagt sig i spidsen med 50 point. Herefter følger med 46 point Kolding IF, som realistisk set må være det hold, Middelfart og de øvrige hold skal forsøge at nå. Middelfart har på fjerdepladsen seks point op til Kolding. Imellem de to ligger Brabrand med 45 point.

Middelfart indleder slutspillet med en hjemmekamp 2. påskedag mod Ringkøbing, der med 33 point indleder slutspillet fra en position som nummer 11 og næstsidst.

- Ringkøbing er et hold, der gerne vil spille fodbold. De har været lidt udfordret. De røg ind i en del skader, blandt andet på midtstopperpositionerne har de været rimeligt hængt op, siger Middelfarts træner, Jes Bekke, til klubbens hjemmeside.

Oprykningsspillet
Stillingen i oprykningsspillet i 2. division:Skive 50 point, Kolding IF 46, Brabrand 45, Middelfart 40, AB 39, Jammerbugt 39, Aarhus Fremad 38, Brønshøj 36, B93 35, Vanløse 33, Ringkøbing 33, HIK 32.

De 12 hold spiller alle mod alle én gang - 11 runder - frem til sidste runde 15. juni. Middelfart får seks hjemmekampe og fem udekampe.

De to øverste rykker op i 1. division.

Første gang på græs

Det bliver sæsonens første hjemmekamp i gryden på Middelfart Stadion i de smukke omgivelser på Adlerhusvej. Forårets første kampe blev spillet på den noget mere ucharmerende kunstgræsbane på Færøvej. Middelfart-træneren glæder sig til at komme ned til byens gamle stadion.

- Det bliver dejligt at komme derned. Det er vores hjemmebane. Kunstgræs er fint i vinterperioden, men fodbold skal helst spilles på græs, siger Jes Bekke.

Middelfart sluttede grundspillet af med en udesejr på 1-0 over HIK.

- Man kunne se den lettelse, der var hos drengene efter kampen, og der var et smil på læben efterfølgende, siger Jes Bekke.

Middelfart, der klattede flere point væk med flere uafgjorte kampe og et 2-5-nederlag til B93 i det tidlige forår, har selvsagt brug for en del sejre for at komme op på en af de to oprykningspladser.

Hvis Middelfart kan komme ind i en god stime, kan der være lagt op til topbrag i de sidste runder. I næstsidste runde 2. pinsedag 10. juni skal Middelfart til lokalopgør og et potentielt afgørende oprykningsslag i Kolding, og i sidste runde lørdag 15. juni får Middelfart besøg af Skive, der på det tidspunkt måske allerede er rykket op.

Men det er naturligvis kun spekulationer her i denne solrige påske. Først skal Middelfart sørge for at vinde nogle fodboldkampe. Første skud i bøssen er mod Ringkøbing 2. påskedag klokken 14.00.

Middelfart klar til at jagte oprykningschancen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce