Middelfart forlænger med landsholdsspiller

Jeppe Back Nielsen skriger sin glæde ud efter en af de intense dueller i finaleserien mellem Middelfart og Gentofte. Den 23-årige landsholdsspiller har forlænget sin aftale med Middelfart for de næste to sæsoner. Foto: Peter Leth-Larsen

Middelfart forlænger med landsholdsspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeppe Back Nielsen spiller også for Middelfart Volleyball Klubs sølvvindere de næste to sæsoner.

Volleyball: En af profilerne på Middelfart Volleyball Klubs hold, der i år overraskende vandt DM-sølv, spiller også i den blå trøje i næste sæson.

Den 23-årige landsholdsspiller Jeppe Back Nielsen har forlænget aftalen med Middelfart Volleyball Klub. Klubben har tegnet en toårig aftale med Jeppe Back Nielsen.

- Det er med stor glæde, at vi atter kan præsentere Jeppe Back Nielsen som MVK-spiller i den kommende sæson. Jeppe var en vigtig spiller for holdet på den ene centerplads i den forgangne sølvsæson, hvor han konstant viste fremgang og lagde på i sit spil, og han bliver en vigtig spiller i den kommende sæson, hvor MVK forhåbentlig atter skal spille med i den sjove ende af Volleyligaen, siger sportschef Jacob E. Petersen.

Middelfart VK var i april tæt på guldet og havde mulighed for at vinde DM på hjemmebane i den fjerde finale mod Gentoftes grundspilsvindere i en fyldt Lillebæltshal med 958 tilskuere. Men trods føring 2-1 i sæt og 18-11 i fjerde sæt tabte Middelfart den fjerde finale og endte også med at tabe den femte finale i Gentofte, der vandt serien 3-2 i kampe.

Men da skuffelsen over den tabte finaleserie var kommet lidt på afstand, kunne Middelfart glæde sig over sølvmedaljerne, og ligaholdet blev efterfølgende hyldet på rådhuset i Middelfart sammen med klubbens U14-drengehold, der også vandt DM-sølv.

Middelfart forlænger med landsholdsspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce