Michelsen var tilfreds med udfaldet

Jakob Michelsen havde ikke de store ting at kritisere efter kampen, der ofte foregik under det, som lignede en mindre storm i det vilde vesten. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Michelsen var tilfreds med udfaldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-træneren undskyldte det magre spil med henvisning til den stride blæst og den langhårede bane. Så småt begynder bredden i truppen at være udfordret.

Fodbold: OB-træner Jakob Michelsen var under omstændighederne tilfreds med udfaldet i Esbjerg.

- Vi kommer ikke videre ved at snakke om bronzen, men ved at vinde. Det gjorde vi heller ikke i dag, men vi har dog kun tabt én kamp i foråret, så det er vel fint nok. Og så er det vel ikke så tosset på en mellemgod dag at få det ene point med hjem fra det hold, og det var vel et meget fair resultat for begge hold, som ligger nummer tre.

- Jeg medgiver, at det ikke var den store kamp, men man skal have med, at spillerne måtte optræde under meget vanskelige betingelser. Banen var langhåret, og der var en strid blæst. Det gjorde, at det mere blev en kamp på dueller, end på spil, selv om det normalt er to hold, som er kendt for at spille frisk fremad banen, sagde Michelsen.

OB-trænerne måtte se bort fra Jacob Barrett Laursen, som var skadet.

- Og vi var uden fem spillere, der har spillet en større eller mindre rolle omkring holdet i løbet af sæsonen. Ud over Barrett var det Ramon Leuuwin, Marco Lund, Julius Eskesen og Nicklas Helenius, så vi er lidt slidt på bredden, sagde Michelsen, der samler truppen igen onsdag formiddag og gør boet op.

Før opladningen begynder til søndagens kamp ude mod FC København - en kamp, hvor enhver krumme til OB vil være en bonus

Michelsen var tilfreds med udfaldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce