Michael V. Knudsen ude af OL

Foto: PolFoto

Michael V. Knudsen ude af OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det danske håndboldlandshold er blevet alvorligt svækket i jagten på en OL-guldmedalje. Stregspiller Michael V. Knudsen er således ude af OL, da det har vist sig, at det maveonde, han har lidt af, skyldes blindtarmsbetændelse. Knudsen er nu kommet på hospitalet i Beijing, hvor han opereres natten til mandag kinesisk tid.

- Det betyder meget, at vi skal undvære ham. Han er verdens bedste stregspiller, og vi har ikke en anden stregspiller, vi kan skifte ud med ham, sagde landstræner Ulrik Wilbek, der vurderer tabet af Knudsen til at være langt værre end det ene point, holdet satte til i 23-23-kampen mod Egypten.

Michael Knudsen blev kåret som turneringens bedste stregspiller ved VM i Tyskland, og i en nylig afstemning blandt læserne af World Handball Magazine blev han kåret som den næstbedste håndboldspiller lige nu.

Også assistenttræner Peter Bredsdorff Larsen mener, at man ikke kan undervurdere Flensburg-Handewitt-spilleren og hans andel i dansk succes.

- Det ville også have gjort ondt at miste en af vores fløje, som vi også kun har to af, men Knudsens betydning er unik. Han er så giftig i alle spillets facetter, at han bliver svær at erstatte, mente assistenten.

Erstatningen kommer i form af Jesper Nøddesbo, der fik overbragt beskeden kort efter kampen. Han kan nu se frem til mere spilletid, men de ekstra minutter var imidertid ikke det første, han havde i tankerne.

- Jeg har virkelig ondt af Michael. Det må være forfærdeligt at gå glip af et OL på den her måde, sagde Nøddesbo.
Michael V. Knudsen klagede over dårlig ryg kort efter ankomsten til Beijing og siden fulgte så det, man troede var et maveonde. Han erstattes af Mikkel Hansen i truppen.

Michael V. Knudsen ude af OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce