Michael Laudrup forbereder sig på nyt job


Michael Laudrup forbereder sig på nyt job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvom det snart er et år siden, Michael Laudrup senest var cheftræner, holder han sig konstant ajour med fodboldverden, mens han venter på det næste job.

Michael Laudrup ligger ikke på den lade side, selvom der i øjeblikket står "arbejdsløs fodboldtræner" på hans visitkort. Meget af hans tid går nemlig med at holde sig klar til det næste trænerjob.

- Du kan kalde det forberedelse, vedligeholdelse eller opdatering, forklarer Michael Laudrup.

Den tidligere danske landsholdsspiller fik i april sidste år udstedt en fyreseddel af sin daværende arbejdsgiver, Spartak Moskva, efter en dårlig start på den russiske Premier League.

Men på trods af, at Michael Laudrup snart har været ledig i et år, så har han ikke travlt med at komme på endnu et trænereventyr.

- Jeg vil gerne have et job. Men jeg vil ikke kaste mig ud i det første og det bedste, siger Michael Laudrup.

Men når det rigtige tilbud på et tidspunkt dukker op, er Laudrup klar til at slå til. Han forsøger derfor hele tiden at holde sig opdateret og være forberedt på pludselig at stå i et nyt job, forklarer han.

- Der er selvfølgelig nogle lande, jeg ser mere end andre. Jeg ser mange spanske kampe og nogle engelske kampe. Det er ligesom den måde, jeg holder mig ajour med, hvad der sker i de forskellige klubber, fortæller Michael Laudrup.

Michael Laudrup sagde i oktober nej tak til et tilbud om at blive cheftræner i spanske Atlético Madrid, og flere medier har siden forklaret Michael Laudrups manglende ansættelse med, at han har en regel om, at han ikke vil overtage et hold - og slet ikke et kriseramt hold, der netop har fyret en træner - midt i en sæson.

Men Michael Laudrup afviser selv, at det forholder sig sådan.

- Der bliver skrevet så mange ting. Der er ikke en generel regel. Det kan være, at én regel gælder for nogle klubber, og så er der andre, hvor man siger, at der gælder reglen ikke. Så jeg har ikke en generel regel, der hedder, at jeg kun vil derhen eller derhen, eller at jeg kun vil i en bestemt periode, siger han.

Michael Laudrup forbereder sig på nyt job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce