Michael Hemmingsen til Randers FC

Michael Hemmingsen forlader øjeblikkeligt Søndejyske til fordel for en to-årig kontrakt i Randers FC.
Foto: Rumle Skafte

Michael Hemmingsen til Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC og den tidligere OB-træner Michael Hemmingsen har indgået en aftale for de kommende to sæsoner.

Michael Hemmingsen bliver den træner, der i næste sæson skal sørge for, at Randers FC rykker tilbage til Superligaen.

Hemmingsen blev mandag ansat på toårig aftale og forlader dermed øjeblikkeligt Sønderjyske, som han netop har sikret endnu en sæson i Superligaen.

Knap så godt det for hans nye arbejdsgiver, der søndag i næstsidste minut måtte se Esbjerg udligne til 2-2 og samtidig trække holdet med ned i 1. division.

- Jeg ser frem til det nye samarbejde, og den udfordring, der ligger i det. Der bliver tale om en ny start, både for Randers FC og for mig selv.

- Men fremtiden ser lys ud, trods nedrykningen. Udfordringen vil bestå i at indfri mange menneskers forventninger og tro til en klub af Randers FC's størrelse, siger Michael Hemmingsen til klubbens hjemmeside.

Randers FC-direktør Jacob Nielsen glæder sig over, at det er lykkedes at lokke Hemmingsen til Randers.

- Vi er stolte af at kunne præsentere Michael Hemmingsen. På trænerposten har vi behov for kontinuitet, og Michael er om nogen eksemplet på stabilitet og kontinuitet, både fra sin aktive karriere, men også som træner.

- Vi føler, at Michael er et godt match i forhold til klubbens værdier og det, som vi gerne vil opnå på det sportslige område. Det bliver en stor udfordring at få opfyldt vores målsætning om en hurtig tilbagevenden til Superligaen - men det er også en udfordring, som vi frem til, siger Jacob Nielsen.

Randers FC fyrede kort før sæsonafslutningen Ove Christensen og lod klubbens hidtidige assistent Peter Elstrup have træneransvaret i den sidste del af sæsonen.

Michael Hemmingsen til Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce