Michael Gravgaard ny direktør i Randers FC


Michael Gravgaard ny direktør i Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldklubben Randers FC har ansat den tidligere FCK-spiller Michael Gravgaard som administrerende direktør.

Superligaklubben Randers FC har tirsdag præsenteret den tidligere landsholdsspiller Michael Gravgaard som ny direktør i klubben.

Den tidligere landsholdsspiller har de seneste år gjort sig som vært og sportschef for flere tv-stationer, men nu vender han tilbage til klubfodbold i en direktørrolle.

- Først og fremmest er jeg utrolig stolt og beæret over, at jeg har fået denne mulighed hos Randers FC.

- Siden jeg stoppede min aktive fodboldkarriere har jeg haft en drøm om på det rette tidspunkt at være med til at lede en fodboldklub fra den øverste hylde, siger Gravgaard til Randers' hjemmeside.

- Da telefonen ringede, og det var min hjerteklub i den anden ende, så var jeg slet ikke i tvivl.

Rygterne om ansættelsen begyndte at løbe i de danske medier mandag aften, da Randers indkaldte til pressemøde, og tirsdag blev den tidligere forsvarsspiller så præsenteret.

Revisoruddannede Michael Gravgaard afløser Hans-Peter Rasmussen, som kort før årsskiftet stoppede i klubben efter gensidig aftale.

37-årige Gravgaard startede karrieren i Randers Freja, som han spillede for i seks år, inden han i 2002 drog til Viborg.

Her udviklede han sig gennem tre sæsoner, inden storklubben FC København lokkede ham til hovedstaden i 2005.

Det var også i 2005, han fik debut på det danske landshold i en testkamp i Parken mod England.

Det blev til 18 landskampe og fem mål for den hovedstødsstærke forsvarsspiller, ligesom han også nåede en udlandskarriere hos Nantes i Frankrig og et kort lejeophold i Hamburger SV i Tyskland, inden en drilsk skade satte en stopper for karrieren.

Efter karrierestoppet har Gravgaard ikke ligget på den lade side, og det var med til at gøre ham attraktiv for Randers.

- Vi har bemærket, at Michael efterfølgende har været iværksætter og blandt andet sammen med tidligere fodboldkolleger opbygget ejendomsselskabet GoEstate A/S, hvor Michael har været administrerende direktør i en årrække, siger Randers-formand Svend Lynge Jørgensen og uddyber:

- Han har fået værdifuld ledererfaring og kommerciel indsigt via profilerede job som både tv-vært og sportschef på Canal 9 og siden hen Discovery-koncernen.

Michael Gravgaard ny direktør i Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce