Messi vil træde i karakter for Argentina

Lionel Messi med trofæet for at v ære årets fodboldspiller i 2009. Nu gælder det det argentinske landshold og VM.
Foto: Michael Probst/AP/POLFOTO

Messi vil træde i karakter for Argentina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdens bedste fodboldspiller 2009, Lionel Messi, ved ikke, hvorfor hans spil halter, når han optræder for Argentina, men det vil ændre sig under VM i Sydafrika

Lionel Messi var taknemmelig og ydmyg, da den argentinske angriber mandag aften blev kåret til årets fodboldspiller 2009 af det internationale fodboldforbund (Fifa).

- Dette er afslutningen på et fantastisk år for Barcelona, mit hold og mig selv, siger Lionel Messi med henvisning til præstationerne med Barcelona, der i 2009 har vundet seks titler, deriblandt Champions League samt den spanske række og pokalturnering i 2009.

Lionel Messi har dog ikke været i stand til at træde i karakter med samme kvalitet for Argentina, der i VM-kvalifikationen havde særdeles svært ved at komme med til slutrunden i Sydafrika næste år. Angriberen forstår ikke, hvorfor forskellen på de to udgaver af Messi er så stor.

- Jeg forsøger at gøre det samme, som jeg gør i Barcelona. Men VM-kvalifikationskampe er komplicerede, og nogle gange er det svært at spille. Det var svært for os at komme med til VM. Men jeg tror, at det bliver anderledes under slutrunden. Det bliver bedre for mig og Argentina, fortæller Lionel Messi.

Det er landstrænere og landsholdsanførere fra hele verden, der har valgt Barcelona-spilleren til verdens bedste i år. Messi fik blandt andet en stemme af Danmarks landstræner Morten Olsen. Prisen blev uddelt mandag aften ved et gallashow i Zürich i Schweiz.

Messi vil træde i karakter for Argentina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce