Mere struktur: Otterup HK spillede sig over stregen for første gang

Daniel Nielsen (tv.) og Thomas Bredahl (th.) har fået mere struktur på Otterup HK. Arkivfoto: Arne Rasmussen

Mere struktur: Otterup HK spillede sig over stregen for første gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag aften slog Otterup HK HEI, Skæring i herrernes førstedivision. Sejren betyder, at Otterup for første gang i sæsonen er fri af alt, hvad der hedder nedrykning.

Håndbold: Søndag aften tog Otterup HK's herrer et vigtigt skridt i førstedivision, da holdet slog HEI, Skæring på udebane. Sejren betyder nemlig, at holdet efter en skidt start på sæsonen for første gang er over alle streger i tabellen, der har med nedrykning at gøre.

I første halvleg var det dog HEI, der førte for det meste, og hjemmeholdet spillede med stor fysik. Alligevel fik Otterup langsomt spillet sig tilbage til en pausestilling på 13-13. I anden halvleg viste Otterup bredden mod en modstander, som måtte undvære et par spillere til kampen. Samtidig fik fynboerne bedre fat i forsvaret, da man skiftede til en mere offensiv indstilling. Kampen var dog stadig lige frem til omkring 10 minutter igen, hvor Otterup udnyttede et par fejl i HEI's seks-mod-syv-angreb og kunne score på tomt mål.

Og mens fynboerne holdt målkadencen, så blev forsvaret forskellen. Kun otte mål lod Otterup gå ind i anden halvleg, og så var en sejr på 26-21 i hus.

Med sejren byttede Otterup plads med HEI og overtog pladsen over stregen. Og assistenttræner Thomas Bredahl er glad for, at holdet ser ud til at have fundet det rigtige spil frem her sidst i sæsonen.

- Når man ser på den form, vi har været i over de seneste kampe, så synes jeg egentlig, at vi ligner det hold, vi kunne have været hele tiden. Vi fik en svær start, og det er svært at komme bagfra, men nu er vi over stregen for første gang overhovedet, og det er vi selvfølgelig glade for, siger han.

- Vi har haft lang tid til at arbejde med tingene nu, og vi har fået noget mere struktur på spillet og fået bedre styr på aftaler. Ser man på de seneste 15 kampe isoleret, så ligner vi jo ikke et hold, der hører til i bunden.

Mere struktur: Otterup HK spillede sig over stregen for første gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce