Medie: Falk meldes på vej til skotsk storklub

Rasmus Falk jubler under en superliga-kamp mod AAB.
Foto: Kim Rune

Medie: Falk meldes på vej til skotsk storklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB's helt store profil Rasmus Falk kan være på vej til den skotske traditionsklub Celtic.

Tidligere i dag kom det frem, at FC Midtjyllands forsvarsklippe Erik Sviatchenko er til lægetjek i Glasgow hos den skotske storklub Celtic.

Og fynske Rasmus Falk kan være på vej til at gøre dansk-ukraineren selskab. Det skriver BT.

Netop Sviatchenkos klub FC Midtjylland har ellers været nævnt blandt bejlerne til OB's guldfugl, men ifølge BT er interessen fra den skotske storklub så markant, at der skulle være dialog mellem klubben og Falk-lejren.

Falks kontrakt udløber til sommer, og på grund af Bosman-dommen står det den fynske tekniker frit for at forhandle med andre klubber allerede nu.

Vil OB inkassere en transfersum, skal Falk derfor sælges i dette transfervindue. Om Celtic vil betale OB for at slippe spilleren allerede nu, eller skotterne venter, til Falk kan skifte på en fri transfer, meldes der ikke noget om.

Mange klubber i kapløbet

Selvom Falk nu meldes på vej til at iføre sig Celtics legendariske, grøn- og hvidstribede trøje, er det langt fra sikkert, han ender i Skotland.

Udover de hjemlige bejlere fra Brøndby og FCM, skulle franske Lille og svenske Malmö FF, der netop har ansat Allan Kuhn som cheftræner, også være ude efter Falk. En forlængelse med OB er endnu også et muligt scenarie.

Over for BT bekræfter Rasmus Falks agent Mads Bach Lund, at der er stor udenlandsk interesse for den 24-årige fynske fodboldspiller, der vægter spilletid over løn:

- Vi har allerede afvist flere muligheder, da mavefornemmelsen ikke har været der. Vi er grundige, og vi skal sikre, at alt passer sammen, så han kan fortsætte sin gode udvikling. Ja, han har muligheden for at tage til udlandet, men det bliver ikke økonomi, der er tungen på vægtskålen – det er udsigten til at spille fast, siger Mads Bach Lund til BT.

Medie: Falk meldes på vej til skotsk storklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce