Maze ser frem til møde med stærk kineser

Den danske bordtennisspiller Michael Maze kvalificerede sig lørdag til kvartfinalen ved VM i bordtennis, der spilles i Yokohama, Japan.
Foto: Itsuo Inouye/AP/POLFOTO

Maze ser frem til møde med stærk kineser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bordtennisspilleren Michael Maze er glad for sejren over grækeren Panagiotis Gionis og ser nu frem til mødet med verdens nummer tre i VM-kvartfinalen.

Der er lagt op til en meget svær duel for bordtennisspilleren Michael Maze, når han søndag skal op imod kinesiske Ma Long i VM-kvartfinalen. Ma Long er nummer tre i verden, men Maze betragter ham som verdens allerbedste bordtennisspiller.

- Vi er alle sammen trætte nu, men jeg glæder mig til at spille mod verdens bedste. Jeg mener, Ma Long er den bedste spiller i verden, og jeg glæder mig til at spille mod ham. Jeg har aldrig vundet, men jeg vil nyde det, sagde Maze efter kampen.

Maze kvalificerede sig til kvartfinalen som den eneste europæer ved at slå grækeren Panagiotis Gionis, verdens nummer 50, i fem sæt.

- Jeg er godt tilfreds - det blev lidt mærkeligt spil, men jeg ville gerne låse Gionis, så jeg ikke skulle ud i for mange lange dueller. Det er længe siden, jeg har spillet mod en defensiv spiller, og det kan være svært i en så stor hal, hvor bolden går lidt langsomt, sagde Maze.

Michael Maze vandt overbevisende med sætcifrene 13-11, 11-7, 4-11, 11-8 og 11-8, men i kvartfinalen venter en langt sværere opgave.

Den danske bordtennisspillers kinesiske landstræner Hu Wei Xin har stor respekt for Mazes kommende modstander.

- Ma Long er en meget stærk spiller. Michael skal op på tæerne og slå hurtigt til boldene for at have en chance, siger Hu Wei Xin.

Maze ser frem til møde med stærk kineser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce