Maze havde succes med hurtige bolde

Michaedl Maze under kampen mod sin koreanske modstander i Yokohama
Foto: Koji Sasahara/AP/POLFOTO

Maze havde succes med hurtige bolde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med stor sikkerhed spillede Michael Maze sig videre til tredje runde ved VM i bordtennis, da han besejrede Chiang Hung-Chieh fra Taiwan med sætcifrene 4-1.

Michael Maze havde styr på sagerne og var næsten lige så overlegen som i sin første kamp ved VM, da han spillede sig sikkert videre fra anden runde ved middagstid ved at besejre Chiang Hung-Chieh fra Taiwan.

Den 27-årige dansker vandt et meget lige første sæt med 13-11, men måtte bøje sig i det efterfølgende sæt, hvor hans modstander stak fra ham og vandt med 11-7. Maze fik dog hurtigt overtaget igen og vandt uden det store besvær de næste tre sæt på stribe og sikrede sig dermed sejren med 4-1 i sæt torsdag aften japansk tid.

- Jeg er meget glad for sejren. Han er et stort talent og satte mange bolde meget vinklet, men jeg synes, det er gået godt i dag. I morges spillede jeg fejlfrit, og her til aften var det sværere. Jeg var heldig at vinde første sæt, men smed så andet sæt. Mine server gik fint, og jeg har trænet meget i at slå hurtigere til bolden, og det lykkedes fint i dag. De første kampe i en turnering er altid svære, men jeg kan kun være tilfreds med min indsats, sagde Michael Maze, der dermed er blandt de sidste 32 spillere i herresingle.

Danskeren indledte tidligere i dag VM-turneringen med at besejre Lee Jin Kwon fra Sydkorea i fire sæt.

Michael Maze er nummer 18 på verdensranglisten og seedet til en plads i ottendedelsfinalerne. Han er fortsat den eneste europæer, der har betrådt medaljeskamlen ved et VM siden 2005, hvor han imponerede ved at sikre sig en bronzemedalje.

Maze havde succes med hurtige bolde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce