Mavekramper truer Nickis VM-sæson


Mavekramper truer Nickis VM-sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få dage før den tjekkiske Grand Prix er Nicki Pedersen ramt af nye mystiske maveproblemer - stor undersøgelse venter i næste uge

SPEEDWAY: Nicki Pedersen, forsvarende fynsk verdensmester, kæmper i disse dage en indædt kamp for at få styr på sit helbred op til lørdagens VM-Grand Prix i Tjekkiet.

I sidste uge blev Nicki Pedersen ramt af sæsonens andet galdestensanfald under en speedwaytur til Rusland, og i tirsdags - forud for et ligaløb i Sverige - fik den fynske stjerne nye voldsomme kramper i mave og ryg - denne gang måske i forbindelse med en kamfylibaktor-forgiftning.

- Når smerterne er dér, er det ikke til at være nogle steder. Og hvis de kommer, lige før jeg skal køre på lørdag, så er jeg sat ud af spillet... Det vil være forfærdeligt, sagde Nicki Pedersen i aftes til Fyens Stiftstidende fra hjemmet i engelske Stevenage.

Han understregede dog, at han er optimistisk med hensyn til sin deltagelse i Tjekkiet på lørdag.

- Anfaldene har - mærkeligt nok - ikke påvirket min kørsel endnu. Jeg føler mig stadig i god form, og i Sverige tirsdag aften kørte jeg 14 ud af 15 point hjem trods smerterne op til løbet, siger Nicki Pedersen.

Operation venter

Den fynske verdensmester var i går til behandling i Odense - hos sin fysioterapeut Lisa Thomey. Han er nu sat på en markant diæt uden fedt- og fiberprodukter.

- Jeg sidder her og spiser revne æbler, lyst brød og drikker cola - hvad er det for noget barnemad, lød det med et godt stænk af humør - trods alt - fra England i aftes.

I næste uge skal Nicki Pedersen til en omfattende maveundersøgelse på Århus Kommunehospital, hvor der vil blive forsøgt stillet en nøjagtig diagnose. Undersøgelsen skal blandt andet også give et klart billede af status for Nicki Pedersens galdestenssygdom - en sygdom, der også har plaget Nicki Pedersen i tidligere sæsoner.

- Jeg forventer under alle omstændigheder, at jeg skal gennem en galdestensoperation, når denne sæson er forbi. Det er for usikkert med de tilbagevendende anfald, siger Nicki Pedersen.

Lille løbetur

Efter tirsdagens løb i Sverige og gårsdagens undersøgelser i Odense holder Nicki Pedersen fri i dag - inden turen i morgen går til Prag.

- Jeg prøver nok med en lille løbetur i morgen (i dag, red.) for at se, hvad maven og ryggen siger til det, sagde Nicki Pedersen i går.

Årets sjette Grand Prix

Grand Prixet i Prag er nummer seks ud af sæsonens 11. Nicki Pedersen fører i den samlede VM-stilling med 10 point foran australske Jason Crump.

Allerede i aftes satte Nicki Pedersens tekniske team kursen mod Tjekkiets hovedstad. Speedwaykonvojen med udstyr og hjælpere forlod Brenderup ved 20-tiden.

Mavekramper truer Nickis VM-sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce