Fynsk doublespiller har foreløbig erstattet sin hjerneopererede makker med modstander fra OL-finalen i London i 2012. De to tørner ud sammen i Malaysia Open til april

Blot forrige uge blev det klart for badmintonsstjernen Mathias Boe, at hans faste makker gennem flere år, Carsten Mogensen, ikke kommer til at spille badminton med fynboen foreløbig – hvis nogensinde på topplan. Mogensen befinder sig fortsat i russiske Kazan, hvor han er blevet opereret for en hjerneblødning. Carsten Mogensen forventes dog snart tilbage til Danmark.

36-årige Mathias Boe holder imidlertid fast i international top-badminton. Han har således søgt efter en potentiel ny makker.

De har begge været nummer et i verden men kommer fra hver sin ende af jordkloden, og for fire år siden stod de på hver sin side af nettet, da de spillede om guldet i London. Nu stiller de op sammen i Super Series-turneringen Malaysia Open i april, Mathias Boe og Yun Cai, Kina. Det skriver badmintonbladet.dk.

Ingen af dem har vundet den malaysiske titel tidligere trods en markant serie af titler for begges vedkommende.

Cai Yun har ikke spillet en international turnering siden november. Begge hans tidligere makkere, Haifeng Fu (Cais makker i London) og Lu Kai, skal ligeledes spille i Kuala Lumpur i nye konstellationer med henholdsvis Zhang Nan og Liu Cheng.

  • SportFyn

Mere om emnet

Se alle
Efter hjerneoperation: Carsten Mogensen melder sig klar

Efter hjerneoperation: Carsten Mogensen melder sig klar

Usikkert om hjerneopereret badmintonspiller skal til OL

Usikkert om hjerneopereret badmintonspiller skal til OL

Mogensen-tilstand giver badmintonforbund OL-dilemma

Mogensen-tilstand giver badmintonforbund OL-dilemma